Primul mesaj de la Ester Peony după ce a ratat finala Eurovision 2019: „M-am simţit grozav în Tel Aviv. Sunt împăcată, am reuşit un act artistic complex“

Primul mesaj de la Ester Peony după ce a ratat finala Eurovision 2019: „M-am simţit grozav în Tel Aviv. Sunt împăcată, am reuşit un act artistic complex“

Ester Peony, pe scena Eurovision 2019 din Tel Aviv FOTO Andres Putting/EBU

Ester Peony, care a reprezentat România, dar a ratat calificarea în finala Eurovision 2019, a transmis un prim mesaj după eşescul dureros. Printre altele, cântăreaţa le-a mulţumit tuturor celor care i-au oferit sprijin.

România, reprezentată la Eurovision 2019 de Ester Peony (25 de ani) cu piesa „On a Sunday“, nu s-a calificat în finala concursului internaţional, acesta fiind al doilea eşec consecutiv. 
 
La scurt timp după aflarea rezultatelor, Ester Peony a transmis un mesaj prin care le-a mulţumit fanilor şi a declara că este recunoscătoare pentru experienţa trăită. 
 
„Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin. Sunt incredibil de recunoscătoare pentru tot ce s-a întâmplat în ultimele trei luni. M-am simţit grozav în Tel Aviv. Vă iubesc pe toţi şi le doresc tuturor concurenţilor succes în marea finală!“, a transmis Ester Peony pe Instagram, alături de mai multe imagini din spectacolul susţinut în a doua semifinală a competiţiei. 

În plus, într-un comunicat al TVR, Ester Peony a declarat: 
„Le mulţumesc celor care au fost alături de mine şi de proiectul României la acest Eurovision. Producătorii show-ului m-au felicitat şi mi-au transmis că am performat flawless (fără greşeală) la fiecare ieşire pe scenă. Sunt împăcată, pentru că, alături de întreaga echipă a României, am reuşit un act artistic complex şi plin de sensibilitate“.
 
Fanii concursului au fost extrem de dezamăgiţi de eşecul româncei şi s-au grăbit să critice Televiziunea Română, organizatorul Selecţiei Naţionale. Cei mai mulţi au dat vina pe sistemul de vot naţional, întrucât Ester Peony a ajuns la Tel Aviv datorită juriului internaţional, în timp ce telespectatorii români şi-ar fi dorit-o reprezentantă pe Laura Bretan, cea care a câştigat şi show-ul „Românii au talent“.
 
 
Cele zece ţări calificate în finala Eurovision 2019 după a doua semifinală sunt: Macedonia de Nord, Olanda, Albania, Suedia, Rusia, Azerbaijan, Danemarca, Norvegia, Elveţia şi Malta. 
 
Acestora li se alătură alte zece ţări din prima semifinală Eurovision 2019, Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Cehia, Australia, Islanda, San Marino şi Slovenia.
 
Ţările din grupul celor cinci mari plătitoare (big five) - Franţa, Germania, Spania, Marea Britanie şi Italia - sunt calificate direct în finala Eurovision 2019, alături de ţara-gazdă, Israel.
 
Finala Eurovision 2019 va avea loc sâmbătă, 18 mai, iar spectacolul va fi difuzat de TVR începând cu ora 22.00. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: