VIDEO Loredana, schimbare radicală de look în cel mai nou videoclip. Florin Călinescu, invitat special la filmări

VIDEO Loredana, schimbare
radicală de look în cel mai nou videoclip. Florin Călinescu, invitat special la filmări

Loredana şi Cornel Ilie, într-o scenă din clipul „Nu ştiu cine eşti“ FOTO Mediapro Music

După ce Cornel Ilie a devenit consilierul său la „Vocea Românei“, Loredana Groza a lansat un nou videoclip, pentru piesa „Nu ştiu cine eşti“, o colaborare inedită cu solistul trupei Vunk. În clip mai apar Florin Călinescu şi foşti concurenţi de la „Românii au talent“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi artişti au mai cântat împreună recent, în cadrul concertului pe care Vunk l-a susţinut în octombrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Noul videoclip a fost filmat într-un restaurant din Centrul Vechi, în regia lui Laurenţiu Rusesc. Filmările s-au desfăşurat pe durata unei zile, iar Loredana a purtat trei ţinute spectaculoase, dar şi o perucă blondă, cu părul scurt. Povestea clipului este una amuzantă: 12 bărbaţi, printre care şi Cornel Ilie, încearcă să-i cucerească inima Loredanei.

„La filmări am retrăit puţin perioadă liceului, când se întâmplă să am şi întâlniri pe nevăzute şi când trebuia să convingi repede o fată de care-ţi plăcea să aibă răbdare să te cunoască. Aşa că nu doar o grămadă de tineri se vor regăsi în povestea clipului, dar şi cei din generaţia mea. M-am distrat, n-am simţit deloc cum a trecut ziua de filmări“, a spus Cornel Ilie. 

Piesa „Nu ştiu cine eşti“ va putea fi ascultată şi în cadrul concertului „Magic“, pe care Loredana îl va susţine pe 23 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: