Reguli noi în etapa confruntărilor la „Vocea României“ şi un consilier nou pentru Loredana

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loredana este singurul antrenor care are un consilier nou, pe Cornel ilie, de la Vunk FOTO Pro TV
Loredana este singurul antrenor care are un consilier nou, pe Cornel ilie, de la Vunk FOTO Pro TV

„Vocea României“ intră, de sâmbătă, 9 noiembrie, în etapa confruntărilor. Cei patru membri ai juriului vor avea, fiecare, un co-antrenor care să-i consilieze. Dacă Marius Moga, Horia Brenciu şi Smiley fac tandem cu partenerii din sezoanele trecute – Randi, de la Morandi, Monica Anghel, respectiv Şerban Cazan - Loredana este singura care a schimbat partenerul, fiind acum sfătuită de Cornel Ilie de la Vunk.

După şase ediţii de audiţii pe nevăzute,  în care numai vocile i-au diferenţiat pe aspiranţii la marele titlu, Loredana, Smiley, Brenciu şi Moga şi-au format echipele alcătuite din câte paisprezece concurenţi, cu care vor merge mai departe în competiţie. Fiecare antrenor va stabili duete între membrii echipei sale, în urma cărora unul dintre ei va fi eliminat. Pretenţiile celor patru antrenori sunt mai ridicate că niciodată, însă nu le va fi deloc uşor să ia o decizie, aşa că sfaturile co-antrenorilor vor fi extrem de preţioase.

Mai mult, regulile jocului se schimbă din acest sezon la „Vocea României“. După fiecare duet, concurentul care nu a fost ales de către propriul antrenor poate fi „furat“ în altă echipă de oricare dintre ceilalţi trei antrenori. Dacă se întâmplă ca mai mulţi antrenori să-şi dorească vocea respinsă de unul dintre colegii din juriu, alegerea va aparţine concurentului, la fel ca în etapa audiţiilor pe nevăzute. Moga, Brenciu, Loredana şi Smiley au dreptul să „fure“ fiecare câte doi concurenţi din echipele colegilor.

Cornel Ilie, solistul de la Vunk, este în acest sezon asul din mâneca Loredanei la „Vocea României“. „Sunt mândru că fac parte din acest proiect. Dacă anii trecuţi mă uităm la televizor şi ţineam ba cu unul, ba cu altul şi încercam să mă pun în pielea antrenorilor, acum am văzut că de acolo pare mult mai uşor decât este de fapt. Când iei parte la dueluri, îţi dai seama că toţi sunt foarte buni şi diferenţa între ei este doar de câteva note“, spune Cornel.

„ Îmi place că vorbim aceeaşi limbă şi ce simt eu faţă de unele prestaţii, simte şi ea, suntem pe aceeaşi lungime de undă“, mai spune Cornel.

Alături de Smiley se va afla şi în acest an Şerban Cazan, absolvent de Conservator şi producător la Hahaha Production. „Spiriduşul“ Moga, după cum s-a autointitulat, va pleca urechea la sfaturile lui Rândi, cel care i-a fost co-antrenor şi în anii trecuţi.

Ca şi în celelalte două sezoane ale competiţiei, Horia se va sfătui cu buna sa prietenă Monica Anghel. „Eu am deja preferaţii mei printre concurenţi şi cred că «Vocea României» se află în echipa lui Horia”, a declarat Monica.
 
 
 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite