Florin Ristei va juca în „Fantoma de la Operă“

Florin Ristei va juca în „Fantoma de la Operă“

Florin Ristei a câştigat anul trecut competiţia „X Factor“ FOTO Antena 1

Florin Ristei a obţinut unul dintre rolurile principale în producţia „Fantoma de la Operă“, care va fi pus în scenă la Teatrul de Operetă „Ion Dacian“ din Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Este primul meu rol de acest gen. Voi fi Raoul, Viconte de Chagny, un îndrăgostit care se luptă pentru dragostea lui din tinereţe, pe care o regăseşte după ani buni. Îmi place rolul şi îl învăţ repede. Am deja emoţii legate de premieră. E o chestie nouă, îmi doresc să iasă perfect“, a declarat Ristei.

Audiţiile pentru rolurile principale din „Fantoma de la Operă“ s-au desfăşurat în această vară la Bucureşti. Peste 120 de artişti s-au prezentat în faţa comisiei de evaluare. Rolul Fantomei de la Operă îi va reveni lui Adrian Nour, iar din distribuţie mai fac parte Irina Baianţ (Christine Daaé), Andrei Lazăr (Monsieur Gilles André), Valentino Tiron (Monsieur Firmin).

Spectacolul „Fantoma de la Operă“ va avea premiera pe 12 decembrie, când va fi inaugurat şi noul sediu al Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian“.

Celebrul musical scris de Andrew Lloyd Webber va fi pus în scenă de regizorul australian Stephen Barlow, unul dintre cei mai apreciaţi regizori contemporani, cu o carieră desfăşurată în cele mai importante instituţii muzicale din lume, printre care Metropolitan Opera House - New York, Royal Opera House, Covent Garden - Londra.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările