„Skull Island“, filmul care ne duce acasă la King Kong, în 2016

„Skull Island“, filmul care ne duce acasă la King Kong, în 2016

King Kong se întoarce pe marile ecrane după 11 ani de la ultimul film, regizat de Peter Jackson, în 2005 FOTO Arhiva Adevărul

Gorila King Kong revine pe marile ecrane în filmul „Skull Island“, produs de Legendary Enetertainment, în colaborare cu studiourile Universal, ce va avea premiera în noiembrie 2016, relatează „The Hollywood Reporter“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul a fost făcut sâmbătă, printr-un trailer, difuzat la convenţia Comic-Con din San Diego (SUA). Cadrele surprindeau imaginea unei insule vechi, comparată cu primele zile de pe Pământ.

„Ne-am scufundat din ce în ce mai adânc în inima întunericului“, rostea vocea naratorului, pe fundalul furtunos în care se puteau întrezări, din când în când, diverse creaturi.

Cadrul final, în care King Kong răcneşte din toţi rărunchii, i-a umplut de bucurie pe toţi cei prezenţi la convenţia Comic-Con.

„Acţiunea din filmele anterioare a ajuns pe Skull Island, însă explorarea acestui loc misterios, dar şi periculos, este o oportunitate oferită publicului de Legendary Enetertainment“,  au spus reprezentanţii Legendary Enetertainment, citaţi de „The Hollywood Reporter“.

În filmele cu King Kong, Skull Island este casa plină de mister a unei gorile de proporţii gigantice. Skull Island a fost menţionată în primul film din franciza „King Kong“, din 1993, dar şi în readaptările sale, inclusiv în pelicula regizată de Peter Jackson în 2005.

Filmul „Skull Island“ va fi lansat pe 4 noiembrie 2016.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările