Cele mai bune glume despre întâlnirea Vioricăi Dăncilă cu Papa Francisc

Cele mai bune glume despre întâlnirea Vioricăi Dăncilă cu Papa Francisc

Viorica Dăncilă şi Papa Francisc au stat de vorbă circa 25 de minute FOTO EPA/EFE

Întâlnirea premierului României Viorica Dăncilă cu Papa Francisc a fost prilej de glume printre internauţi. Vă prezentăm câteva dintre cele mai amuzante. Suntem deschişi la sugestii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Viorica Dăncilă l-a întâlnit pe Papa Francisc şi susţine că a smuls de la acesta promisiunea că anul viitor va veni în România. Premierul României, care a mărturisit că a avut emoţii foarte mari, i-a dus în dar Suveranului Pontif seminţe de legume de diferite tipuri, printre care ceapă de Buzău, castraveţi şi roşii, iar Papa i-a oferit la rândul lui trei cărţi.

De când a preluat mandatul, Dăncilă a oferit românilor numeroase motive de banc, iar întâlnirea de la Vatican nu a făcut excepţie, mai ales după ce premierul a dezvăluit că Papa a întrebat-o dacă are puterea să ducă la sfârşit acest mandat. 
 
Mihnea Dumitru: Vă daţi seama ce milos e Papa, dacă după ce s-a întâlnit cu a noastră, a zis că vine să ne vadă pe noi toţi?
 
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: