Unul dintre copiii fostului cuplu Angelina Jolie - Brad Pitt s-a născut în urma unui viol! Iată povestea lui incredibilă!

Unul dintre copiii fostului cuplu Angelina Jolie - Brad Pitt s-a născut în urma unui viol! Iată povestea lui incredibilă!

Ce povestă incredibilă are unul dintre copiii fostului cuplu Jolie - Pitt. (Foto: Getty Images)

Unul dintre cei trei copii adoptaţi ai foştilor soţi Angelina Jolie şi Brad Pitt are un trecut care bate orice dramă ecranizată! Zahara Jolie-Pitt, fiica lor de 14 ani, a venit pe lume după ce mama ei biologică a fost atacată şi violată de un necunoscut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mama biologică a Zaharei Jolie-Pitt, Mentewab Dawit Lebiso, şi-a spus povestea celor de la Reuter’s, care au încercat să obţină cât mai multe amănunte despre experienţa înfricoşătoare prin care a trecut aceasta în urmă cu 15 ani.

Ea a vorbit despre seara în care se întorcea odată acasă şi a fost atacată de un bărbat, care s-a apropiat de ea atunci când traversa o zonă mai întunecată. “A scos un pumnal, mi-a astupat gura cu mâna lui, ca să nu pot ţipa. După aceea m-a violat şi apoi a dispărut.”

Mentewab avea 24 de ani când a fost violată şi, de ruşine, dar şi de teama consecinţelor, n-a spus nimănui nimic despre oroarea la care fusese supusă. Totuşi familia ei şi toţi cei din jur au aflat ce s-a întâmplat din momentul în care sarcina ei devenea tot mai evidentă.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: