Tippi Hedren, actriţa din „Păsările“: „Alfred Hitchcock m-a hărţuit sexual!“ Coşmarul prin care a trecut muza legendarului regizor

Tippi Hedren, actriţa
din „Păsările“: „Alfred Hitchcock m-a hărţuit sexual!“ Coşmarul prin care a
trecut muza legendarului regizor

Alfred Hitchcock şi Tippi Hedren FOTO Profimedia

Starul filmelor „Păsările“ şi „Marnie“ a făcut. La un mmoment dat, declaraţii care, pur şi simplu, au dat „foc“ Hollywoodului. Ea susţine că regizorul a agresat-o fizic şi sexual şi a oferit detalii amânunţite despre ceea ce s-a întâmplat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actriţa de 90 de ani n-a ascuns niciodată felul în care Hitchcock a tratat-o pe durata filmărilor peliculelor „Păsările“ şi „Marnie“, însă a detaliat subiectul în autobiografia sa, „Tippi: A Memoir“.

Fostul star a vorbit despre comportamentul abuziv al unuia dintre cei mai mari regizori ai tuturor timpurilor şi nu a ratat ocazia de a se destăinui complet.

Povestea a început atunci când regizorul a distribuit-o în „Păsările“, peliculă pe care Hitchcock a regizat-o imediat după „Psycho“.

Citeşte aici cum filmul „Psycho“ şi-a pus amprenta asupra lui Hitchcock în viaţa reală, cum l-a transformat într-o persoană abuzivă, de o gelozie extremă şi cum s-a manifestat obsesia lui pentru Tippi.,

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările