Teo Trandafir şi soţul ei s-au despărţit

Teo
Trandafir şi soţul ei s-au despărţit

Teo Trandafir şi Constantin Iosef, pe vremea când formau un cuplu fericit FOTO Pro TV

La doar şase luni de la nuntă, vedeta Pro TV Teo Trandafir şi soţul ei, Constantin Iosef, s-au separat. Cei doi nu mai locuiesc împreună şi se pregătesc de divorţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Informaţia a fost confirmată chiar de Constantin Iosef pentru cancan.ro. „Da, ne-am despărţit din 8 decembrie. Dacă asta s-a văzut, acesta este adevărul. Nu cred că mai există şanse de împăcare. Sincer, pentru mine nu mai este cale de întoarcere. Voi face Sărbătorile aici, cu părinţii mei şi cu surorile mele. Apoi, nu ştiu dacă voi rămâne în România sau voi pleca în Franţa“, a declarat Constantin Iosef pentru cancan.ro, fără a preciza însă motivele care au dus la această ruptură.

Vestea separării celor doi a fost anunţată de wowbiz.ro, care a scris că fostul rugbist a părăsit de câteva zile domiciliul conjugal şi s-a mutat în apartamentul pe care îl deţine în zona Lacul Tei.

Teo Trandafir şi Constantin Iosef s-au căsătorit pe 2 iunie, chiar de ziua vedetei Pro TV. Cei doi au fost cununaţi de Romeo Dediu (chitarist Holograf) şi soţia acestuia, Claudia Dediu. Cununia religioasă şi petrecerea au avut loc la Buftea.

Teo şi Constantin s-au cunoscut în urmă cu un an şi jumătate, pe Facebook, unde au corespondat o perioadă şi s-a întlnit pentru prima oară la începutul acestui an.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările