Tabloidele au criticat-o pentru kilogramele în plus, dar Pierce Brosnan o iubeşte ca-n tinereţe. Cum i-au întărit greutăţile pe cei doi soţi

Tabloidele au criticat-o pentru kilogramele în plus, dar
Pierce Brosnan o iubeşte ca-n tinereţe. Cum i-au întărit greutăţile pe cei doi
soţi

Pierce Brosnan şi Keely Shaye Smith. Foto: Instagram

Cât de mult îşi iubeşte Pierce Brosnan soţia, chiar şi după 30 de ani de relaţie. Greutăţile nu i-au ocolit, dar i-au întărit. Din seria celebrităţilor care ne inspiră.

Pierce Brosnan este îndrăgostit de soţia lui, chiar şi după 27 de ani de căsătorie. Deşi criticată de presa mondenă pentru imperfecţiunile trupului, Keely Shaye Smith l-a cucerit iremediabil pe frumosul Pierce Brosnan.

Nu a curs lapte şi miere mereu în relaţie, dar au ştiut să se ţină de mână când au fost furtuni. Multe relaţii îşi pot pierde magia, dacă cei implicaţi nu luptă să o menţină. Nu este cazul pentru Pierce şi Keely. Cuplul celebrează aproape 30 de ani de când sunt împreună. Şi au început cu sufletele suferinde. Când a cunoscut-o pe Keely, Pierce încă jelea pierderea soţiei sale. Moartea ei l-a devastat, însă Keely...

Citeşte mai departe aici...

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările