Sylvester Stallone s-a amuzat pe seama „morţii“ sale: „E minunat să te întorci din morţi!“

Sylvester Stallone s-a amuzat pe seama „morţii“ sale: „E minunat să te întorci din morţi!“

Sylvester Stallone s-a amuzat pe seama morţii sale FOTO AP

Actorul american Sylvester Stallone (71 de ani) a dezminţit într-o manieră amuzantă ştirea potrivit căreia ar fi murit din cauza cancerului. Starul s-a folosit de reţelele sociale pentru a demonstra că este încă în viaţă şi pentru a pune capăt zvonului care a stârnit confuzie şi panică.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a fost nevoit să-şi dezmintă propria moarte, Sylvester Stallone a glumit pe seama fake news-ului care a făcut ocolul internetului şi i-a speriat pe fanii săi.

„Vă rog să ignoraţi această prostie. Sunt în viaţă, bine, fericit şi sănătos. Sunt încă în joc şi lovesc!“, a transmis Stallone pe Instagram, împreună cu un citat inspiraţional ce face trimitere la noul său film: „Amintiţi-vă să apucaţi întotdeauna viaţa de gât şi să nu-i daţi drumul până ce nu aţi reuşit tot ce v-aţi propus.“

Ulterior, starul a glumit pe seama zvonului, publicând o filmare în care se prosteşte alături de fiicele sale – Sophia (19 ani) şi Sistine (19 ani) – şi scriind în dreptul clipului: „Le-am încuiat pe fetele mele afară în timpul unei furtuni cu grindină. Este minunat să te întorci din morţi!“


Deşi nu este pentru prima dată când se răspândeşte o astfel de informaţie falsă despre el, Sylvester Stallone este într-o formă de zile mari şi lucrează la filmul „Creed 2“, care va fi lansat în luna noiembrie şi în care rolul negativ este interpretat de pugilistul român Florian „Big Nasty“ Munteanu, pe care starul american l-a şi lăudat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: