VIDEO Regina Elisabeta a postat pe Instagram pentru prima oară

VIDEO Regina Elisabeta a postat pe Instagram pentru prima oară

Regina Elisabeta FOTO Guliver/Getty Images

Regina Elisabeta a Marii Britanii a publicat prima sa postare pe Instagram în timpul unei vizite la Muzeul de Ştiinţe din Londra, la 43 de ani de când a trimis primul ei e-mail, anunţă CNN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Regina a distribuit o scrisoare trimisă de matematicianul din secolul 19, Charles Babbage, către soţul Reginei Victoria, Prinţul Albert.
 
„Astăzi, în vizita la Muzeul Ştiinţei am dorit să găsesc o scrisoare din Arhivele Regale, redactată în 1843 şi trimisă stră-străbunicului meu, Prinţul Albert“, a scris ea pe contul oficial al Familiei Regale, care are 4,6 milioane de urmăritori, folosind un iPad.
 
„Astăzi am avut plăcerea de a afla despre iniţiativele copiilor privind programarea şi mi se pare potrivit să public această postare pe Instagram, la Muzeul Ştiinţei, care a susţinut mereu tehnologia, inovaţia şi a inspirat viitoare generaţie de inventatori“, a adăugat ea, semnându-se Elizabeth R.
 
„Suntem onoraţi că la deschiderea Smith Centre de la Muzeul Ştiinţei, Majestatea voastră a distribuit o postare pe Instagram pentru prima oară“, a scris Muzeul Ştiinţei într-un comentariu la poza Reginei.
 
„Suntem încântaţi că imaginea este cea a corespondenţei din Arhiva Regală între Charles Babbage şi stră-străbunicul Majestăţi voastre, Prinţul Albert, despre Difference Engine No. 1, aflat expus în galeria noastră „Making the Modern World“, a adăugat muzeul.

Momentul în care Regina postează pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📽 Watch the moment Her Majesty The Queen posted on @theroyalfamily Instagram for the very first time.

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on


Regina vizita muzeul pentru a anunţa expoziţia din vară şi a inaugura un nou spaţiu denumit The Smith Centre. Familia Regală din Marea Britanie are milioane de urmăritori pe Facebook, Instagram şi Twitter.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: