Mama lui Marcel Pavel a murit. „Cea mai importantă femeie din univers a plecat într-o lume fără dor”

Mama lui Marcel Pavel a murit. „Cea mai importantă femeie din univers a plecat într-o lume fără dor”

Marcel Pavel şi mama sa foto: FB/Marcel Pavel

Marcel Pavel a anunţat că mama lui a murit marţi, 10 august. Cântăreţul a primit mai multe mesaje de condoleanţe din partea unor apropiaţi.

Mama lui Marcel Pavel s-a stins din viaţă la 81 de ani. Anunţul a fost făcut chiar de cântăreţ pe pagina sa de Facebook. 
 
„Am avut mereu această teamă, şi anume teama de a-mi pierde părinţii, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuşi că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat!
 
DRAGA MEA MAMĂ, ÎNGERUL MEU PĂZITOR, IUBIREA VIEŢII MELE, CEA MAI IMPORTANTĂ FEMEIE DIN UNIVERS A PLECAT ÎNTR-O LUME FĂRĂ DOR PRINTRE STELELE ETERNITAŢII! ADIO...SAU LA REVEDERE SCUMPĂ MAMĂ!”, scrie Marcel Pavel.
 
Peste 10.000 de persoane i-au transmis online mesaje de condoleanţe. Printre aceştia s-au numărat Fuego, Mariana Ionescu Căpitănescu, Matilda Pascal Cojocăriţa.
 
 Fuego: „Marcel, dragule, condoleanţe! Ştiu cum e sa-ţi pierzi un părinte şi sa simţi ca ceva se rupe din tine! Îţi sunt cu sufletul aproape! De sus, sigur va veghea la fericirea voastră!”
 
Mariana Ionescu Căpitănescu:  „Îmi pare foarte rău că ne dai această veste… Niciodată nu suntem pregătiţi pentru asemenea momente şi tot sperăm că nouă nu ni se întâmplă. Putere şi Condoleanţe.”
 
Matilda Pascal Cojocăriţa.„Sincere condoleanţe întregii familii! …Dumnezeu să o călăuzească în drumul spre lumina!”.
 

Citeşte şi: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările