Jayne Mansfield, rivala lui Marilyn Monroe. Era mai populară în sondaje şi prea sexy pentru anul 1954

Jayne Mansfield, rivala lui Marilyn Monroe. Era mai populară în sondaje şi prea sexy pentru anul 1954

Jayne Mansfield FOTO Profimedia

Toată lumea a auzit de Marilyn Monroe, dar mai puţini sunt familiarizaţi cu Jayne Mansfield, actriţa ambiţioasă care a învins-o pe cea mai sexy femeie a anilor '50 în sondajele de popularitate. În epoca respectivă, Jayne a folosit tactici îndrăzneţe pentru a câştiga atenţia publicului, tactici practicate şi de vedetele de astăzi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Născută în anul 1933, Vera Jayne Palmer Mansfield a crescut în Texas şi era o copilă extrem de inteligentă. Ştia încă de mică să vorbească mai multe limbi, cânta la vioară şi avea voce plăcută. În calitate model, Mansfield a fost un exemplu pentru femeile din acele timpuri, pentru trupul său „tras ca prin inel‟. O mare rivală pentru Marilyn Monroe, Mansfield şi-a luat rolul de actriţă în serios, s-a transformat într-un brand şi a căutat mereu modalităţi de a capta atenţia publicului.

Prea sexy pentru publicul anului 1954

Jayne s-a căsătorit la vârsta de doar 16 ani cu Paul Mansfield, iar după ce a apărut în multe piese de teatru locale, a decis că vrea să devină vedetă şi şi-a convins soţul să se mute în Los Angeles. Când a ajuns în LA, aspectul său fizic a ajuns în centrul atenţiei. Un fotograf a decupat-o odată dintr-o poză, pentru că arăta prea sexy pentru publicul din 1954.

Citeşte aici cum a detronat-o Mansfield pe Marilyn Monroe şi vezi o galerie foto cu actriţa sexy.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările