Interviu spumos la dublu: Monica Anghel şi fratele său, Alexandru. „Nu mai vreau să fiu închistată şi nu mai vreau să fac frumos pentru că trebuie să fac frumos şi aşa dă bine”

Interviu spumos la dublu: Monica Anghel şi fratele său,
Alexandru. „Nu mai vreau să fiu închistată şi nu mai vreau să fac frumos pentru
că trebuie să fac frumos şi aşa dă bine”

Monica şi Alexandru Anghel. Foto: Sorin Stana

O întâlnire în miez de vară cu ei, într-un loc plin de culoare, poate fi o porţie sănătoasă de râs şi voie bună. Îi despart 12 ani, dar, în cazul lor, aceasta pare a fi cheia unei relaţii fantastice frate-soră.

Dacă Monica Anghel este una dintre cele mai mari voci ale muzicii româneşti, Alex este talentul muzical al familiei descoperit târziu: la 27 de ani, accidental, la karaoke.

Ce a urmat, aţi putut vedea şi la show-ul Te cunosc de undeva, unde cei doi au făcut un cuplu excelent. Iar Alex împleteşte azi dragostea pentru pictură, care este preocuparea lui principală, cu muzica. Dincolo de show, însă, vorbim despre o familie mare şi unită, cu totul specială.

Cu siguranţă că sunt de poveste serile lor împreună cu părinţii, dar şi alături de copiii lor – Alex are trei fiice şi un băiat, iar Monica, un fiu de 10 ani, Aviv -, atunci când se adună la conacul familiei din satul Brătia, Argeş, sau la Grădina şevaletelor, spaţiul pentru evenimente din Bucureşti unde ne-am întâlnit şi noi cu ei. Am depănat împreună despre toate aceste lucruri, descoperind totodată şi o altă vocaţie a lor: sunt gazdele perfecte.

Citeşte mai departe aici...

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările