Internauţii laudă muşchii preşedintelui Iohannis. Ce comentarii amuzante a atras imaginea devenită virală

Internauţii laudă muşchii
preşedintelui Iohannis. Ce comentarii amuzante a atras imaginea devenită virală

FOTO Facebook - Mihai Vasilescu

Internauţii au făcut glume cu privire la masa musculară a preşedintelui, unii dintre aceştia susţinând că „din profesor de fizică a devenit profesor de educaţie fizică“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Galerie foto: Iohannis s-a vaccinat


Vaccinarea preşedintelui a atras comentarii dintre cele mai amuzante. Dacă ne-am fi aşteptat să auzim păreri conspiraţioniste sau comentarii cu privire la declaraţiile acestuia, majoritatea internauţilor au vorbit despre masa musculară a lui Klaus Johannis.

„Ca unul care se pricepe cât de cât la asta, pot spune sigur că la Cotroceni au sală de forţă şi cineva o şi foloseşte.“ a scrs Marian Godină pe reţelele de socializare.

„După ce s-a vaccinat Iohannis, România a devenit prima ţară din lume care a vaccinat un android“. – Zmenta

„Dacă astăzi ar fi alegeri prezidenţiale, Klaus Iohannis ar cîştiga lejer al treilea mandat.💪-“ – realizatorul radio Iulian Tănăase

„Mai mult decat promovare a vaccinului, azi Klaus Iohannis a facut reclama unui stil de viata sanatos.

La varsta lui, cred ca nici 5% din barbati n-arata asa, adica normal, fara tesut adipos in exces si cu muschi functionali si utilizati frecvent.“, a scris prezentatorul TV Lucian Mândruţă

 

„Ce triceps!!! Şi noi care credeam că doarme in majoritatea timpului. Ei, bine, după ani de zile, ne-a şi arătat ce face! Acum na, sunt plina de invidie. Plec la sala “

„Klaus Johannis a făcut un upgrade şi din profesor de fizică a devenit profesor de educaţie fizică“

„Mi-era teamă că azi o să-mi curgă postările eminesciene prin feed ca cascada Niagara.
Noroc că între timp s-a vaccinat domnul preşedinte şi s-a rezolvat problema, poporul român a uitat instantaneu că e fiert pă cultură.
Dar lasă c-am rezolvat-o eu.“ -  Mihai Vasilescu

 

FOTO Facebook

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările