Florin Călinescu pleacă de la Pro TV după decizia de a intra în politică: „Nu am fost dat afară“. Ce spune despre „Românii au talent“

Florin Călinescu pleacă de la Pro TV după decizia de a intra în politică: „Nu am fost dat afară“. Ce spune despre „Românii au talent“

Florin Călinescu FOTO Pro TV

Florin Călinescu (63 de ani) pleacă de la Pro TV şi din show-ul „Românii au talent“, unde făcea parte din juriu. Vedeta de televiziune a declarat că a luat această decizie în urmă cu două luni, după ce s-a hotărât să intre în politică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorul şi omul de televiziune Florin Călinescu (63 de ani) a fost ales preşedinte al Partidului Verde, duminică, 21 iulie. 

în cadrul Congresului organizat la Bucureşti, la care au participat 59 de delegaţi din întreaga ţară. 
 
„Aproape toate domeniile sociale din societatea românească trebuiesc atacate şi reformate. Nu cred că trebuie să renunţ la showbiz sau televiziune. Am făcut ani de zile «Chestiunea zilei» în care şi politica oferea un suport suficient de consistent pentru o astfel de latură. De altfel, politica e o comedie în stare pură.  Proastă, de cele mai multe ori“, a spus Florin Călinescu, pentru Alba Carolina TV.
 
De asemenea, vedeta de televiziune a declarat pentru Antena 3 că „nu a fost dat afară de la Pro TV“, însă, în urma deciziei de a intra în politică, se vede nevoit să „ia o pauză“ de la show-ul „Românii au talent“, din juriul căruia făcea parte.
 
„Nu am fost dat afară de niciun Pro TV. Eu i-am anunţat că mă îndrept spre politică. E evident că, în urma acestei decizii, nu mai pot apărea la televizor în emisiuni precum cea de la Pro Tv, conform reglementărilor CNA. Eu i-am anunţat pe cei de la Pro TV acum o lună de intenţiile mele, civilizat, luăm o pauză“, a spus Călinescu, potrivit antena3.ro.  
 
Vedeta de televiziune a mărturisit, în plus, că nu ştie cine îi va lua locul în show-ul de talente de la Pro TV.
 
„Pro TV-ul este cel care trebuie să decidă ce se întâmplă şi să vină cu un punct de vedere oficial. Aşteptăm să vedem ce se întâmplă. Eu nu ştiu cine o să vină în locul meu. Presupun că o să analizeze mai multe variante. Nu-i ca-n fotbal, iese un jucător şi sunt două, trei variante pe bancă”, a spus Călinescu pentru cancan.ro. 

Florin Călinescu este de profesie actor, dar a devenit după 1990 una dintre cele mai importante personalităţi din lumea televiziunii. A fost ani de zile una dintre vedetele Pro TV, post de la care a plecat la Tele7 ABC, a condus două ziare - Ştirea Zilei şi Academia Caţavencu - a fost director al Teatrului Mic din Bucureşti, pentru ca în 2015 să se întoarcă la Pro TV. 

El a fost membru PNL şi a candidat în 2008 pentru un post de senator de Argeş, dar nu a fost ales.
 
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: