Fiica lui Meghan Markle şi-a Prinţului Harry a primit ce i se cuvenea. Palatul britanic a inclus-o pe lista de succesiune la tron

Fiica lui Meghan Markle şi-a Prinţului Harry a primit ce
i se cuvenea. Palatul britanic a inclus-o pe lista de succesiune la tron

Regina Elisabeta a II-a întâmpinându-l pe Archie, fiul prinţului Harry. Foto: Profimedia

Răsturnare de situaţie! Decizia de la Palat s-a schimbat de la o zi la alta, după ce presa a subliniat faptul că Lilibet Diana nu apărea pe lista oficială de succesiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alaltăieri, presa britanică a subliniat faptul că a doua născută a Ducilor de Sussex, Lilibet Diana, nu era prezentă pe lista oficială cu succesorii la tronul regal, făcută publică pe site-ul Palatului Buckingham.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, sora mai mică a lui Archie, în vârstă de doi ani, s-a născut pe 4 iunie în Santa Barbara, California, şi este, în mod normal, a opta pe linia de succesiune, după Prinţul Charles, Prinţul William şi copiii săi, Prinţul Harry şi Archie.

Până alaltăieri, poziţia care trebuia să-I revină fetiţei era ocupată, încă, de Prinţul Andrew, cel de-al treilea născut al Reginei Elisabeta, şi toată lumea credea că palatul regal a omis-o voit pe Lilibet din rândul moştenitorilor cu drepturi la coroană.

Citeşte mai departe aici...

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările