Ellen Page, după ce a recunoscut că este lesbiană: „Nu am avut parte decât de susţinere şi de sprijin“

Ellen Page, după ce a recunoscut că este lesbiană: „Nu am avut parte decât de susţinere şi de sprijin“

Ellen Page joacă rolul lui Kitty Pryde în cel mai nou film din seria „X-Men“ FOTO Wire/Reuters

Ellen Page, actriţa din „X-Men“ care a recunoscut la începutul acestui an că este lesbiană, este copleşită de reacţiile pozitive şi de susţinerea partea fanilor ei.

 Acţriţa, în vârstă de 27 de ani, a declarat pentru Acces Hollywood: „Nu am avut parte decât de susţinere şi de sprijin din partea tuturor, ceea ce m-a dat puţin peste cap. Credeam că voi avea parte de mult mai multe răutăţi.“

Ellen a mărturisit că nu i-a fost deloc uşor să-şi recunoască adevărata orientare sexuală şi că se aştepta la reacţii negative, deoarece „te temi din cauza perspectivei pe care o ai şi poate că motivul este chiar propria ta anxietate“. „Sprijinul şi susţinerea acordate au fost cel mai frumos lucru“, a adăugat ea.

Pe plan profesional, Page este extrem de mândră de noua peliculă „X-Men: Days of Future Past“, care va avea premiera în România pe 23 mai. „Fanii nu vor fi dezamăgiţi! Eu am fost total uimită când am văzut produsul final. Mi s-a părut foarte emoţionant şi cred că a atins toate punctele pe care le urmărea. Mi-ar plăcea foarte mult să fiu şi în urmatorul film“, a declarat interpreta personajului Kitty Pryde/Shadowcat din „X-Men“, citată de Acces Hollywood.

Ellen Page este o actriţă canadiană în vârstă de 27 de ani, care a intrat în atenţia publicului în 2005 odată cu drama „Hard Candy/ Capcană Fatală“. În 2007 a fost nominalizată la premiile Oscar şi la Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol principal cu filmul „Juno“. La începutul anului 2014, la o conferinţă pentru drepturile omului, Page a recunoscut că este lesbiană.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările