DJ Avicii, înmormântat la o lună de la moartea sa. Anunţul făcut de familie

DJ Avicii, înmormântat la o lună de la moartea sa. Anunţul făcut de familie

Avicii a murit la vârsta de 28 de ani FOTO Guliver/Getty Images

DJ-ul şi producătorul suedez Avicii, care a murit luna trecută în Muscat, capitala sultanatului Oman, la vârsta de 28 de ani, va fi înmormântat în cadrul unei ceremonii private, a transmis familia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Avicii, pe numele real Tim Bergling, unul dintre cele mai mari nume ale muzicii dance electro, a murit în urma unei pierderi masive de sânge, după ce şi-ar fi provocat singur tăieturi cu cioburile unei sticle de vin, potrivit surselor TMZ.com, site-ul care a anunţat şi moartea artistului. În timp ce unele surse susţin că rănile au fost la gât, altele spun că erau la încheieturile mâinilor. 
 
După o lună de la moartea sa, familia artistului a făcut un anunţ cu privire la funeraliile DJ-ului. 
 
„Familia Bergling a confirmat că funeraliile vor fi private, în prezenţa apropiaţilor lui Tim“, a transmis agenta Ebba Lindqvist într-un comunicat, fără a furniza alte detalii, scrie News.ro. 
 

La câteva zile după moartea sa, s-a aflat şi că Avicii avea o relaţie serioasă cu modelul american de origine cehă Tereza Kačerová, pe care o ajuta să-şi crească fiul şi alături de care plănuise să facă un copil. Dezvăluirile au fost făcute chiar de tânără prin intermediul unei scrisori emoţionante şi mai multor fotografii în care apare alături de fiul ei şi de muzician. 
 
Avicii suferea de pancreatită acută, cauzată de problemele cu alcoolul, iar într-un documentar sfâşietor din 2016, muzicianul mărturisea că şi-a avertizat în nenumărate rânduri managerii că va muri din cauza epuizării. Stresul şi anxietatea l-au forţat şi la consumul abuziv de alcool. În documentar, Avicii vorbeşte şi despre dezamăgirea pe care i-a provocat-o reacţia fanilor când şi-a dorit să se retragă: „Când am decis să pun stop, mă aşteptam la cu totul alte reacţii. Mă aşteptam la susţinere, mai ales ştiind prin ceea ce am trecut. Am fost foarte deschis cu oricine am lucrat şi cu oricine m-a cunoscut. Toată lumea ştie că sufăr de anxietate şi că am încercat. Nu mă aşteptam ca lumea să mă preseze atât de tare să continui. Toată lumea vedea cum mă chinui.“
 
 
Tim Bergling, născut pe 8 septembrie 1989, cunoscut sub numele de scenă Avicii, a fost şi producător muzical, nominalizat de două ori la premiile Grammy - pentru single-ul „Sunshine“, cu David Guetta, în 2012, şi pentru single-ul său „Levels“, din 2013. Unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale sunt „I Could Be the One“, „Wake Me Up“, „You Make Me“, „X You“, „Hey Brother“, „Addicted to You“, „The Days“, „The Nights“ şi „Waiting for Love“. A lansat două albume de studio - „True“ (2013) şi „Stories“ (2015).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: