Divorţ de miliarde: Fotomodelul Jerry Hall a depus actele şi invocă „diferenţe ireconciliabile” între ea şi magnatul media Rupert Murdoch

Divorţ de miliarde: Fotomodelul Jerry Hall a depus actele şi invocă „diferenţe ireconciliabile” între ea şi magnatul media Rupert Murdoch

Fotomodelul Jerry Hall a depus, vineri, oficial, actele de divorţ de soţul ei miliardarul Rupert Murdoch, după şase ani de căsătorie, scrie Reuters.

Fotomodelul şi actriţa în vârstă de 65 de ani a depus actele la Curtea Supremă din California, invicând "diferenţe ireconciliabile". 
 
În cerere, ea a solicitat, de asemenea, pensie alimentară nespecificată din partea soţului, mogulul mass-media Murdoch în vârstă de 91 de ani, şi a solicitat ca acesta să plătească onorariile ei de avocat.
 
Ea a specificat în cerere că "nu cunoaşte natura completă a bunurilor lui Mudoch şi va modifica această pretenţie atunci când informaţia va fi stabilită". 
 
Murdoch şi Hall s-au căsătorit într-o ceremonie discretă în Spencer House din Londra, în martie 2016. A fost a patra căsătorie pentru Murdoch şi a doua pentru Hall.
 
Rupert Murdoch, preşedintele Fox Corp controlează News Corp şi Fox Corp printr-un trust de familie cu sediul în Reno, Nevada, care deţine aproximativ 40% din acţiunile cu drept de vot ale fiecărei companii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările