De la oraş la sat: cântăreaţa Cristina Bălan s-a mutat cu familia ei la sat, unde îşi creşte legumele şi fructele în propria grădină

De la oraş la sat: cântăreaţa Cristina Bălan s-a mutat cu familia ei la sat, unde îşi creşte legumele şi fructele în propria grădină

Traiul la oraş impune un ritm alert, este gălăgios şi poluat, te ţine departe de natură şi devine din ce în ce mai scump. Aşa că mulţi sunt cei care hotărăsc să renunţe la stilul ăsta de viaţă şi se mută la ţară. Suntem curioşi să aflăm poveştile oamenilor care au făcut acest pas şi să descoperim de ce au luat această decizie, cât de greu sau uşor le-a fost şi cum li s-a schimbat viaţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Toate aceste nevoi se încadrează într-un nou trend în creştere în rândul românilor, migraţia de la oraş la sate. Datele de la Institutul Naţional de Statistică sunt cele care confirmă teoria, iar în 2017, peste 100 de mii de români au ales să facă acest pas, în timp ce doar 87.000 s-au mutat de la sate la oraşe în aceeaşi perioadă.
 
 
În 2017, după ani buni de locuit în Bucureşti, Cristina Bălan, fosta solistă a trupei Impact şi câştigătoarea ediţiei din 2015 a concursului Vocea României, şi soţul ei, Gabriel, s-au mutat într-un sat din apropiere, într-o casă spaţioasă în jurul căreia au şi o grădină pe care o muncesc constant.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările