Cum a flirtat Bill Gates cu o angajată Microsoft prin e-mailuri. Noi dezvăluiri despre comportamentul deplasat al magnatului

Cum a flirtat Bill Gates cu o angajată Microsoft prin e-mailuri. Noi dezvăluiri despre comportamentul deplasat al magnatului

Bill Gates a trecut recent printr-un divorţ (Foto: Profimedia).

The Wall Street Journal scoate la iveală noi detalii picante din trecutul lui Bill Gates. Deşi divorţul răsunător al magnatului s-a încheiat, dezvăluirile despre culisele mariajului său cu Melinda Gates continuă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, sobrul Bill Gates a fost atenţionat de două persoane din conducerea Microsoft să înceteze să îi trimită e-mailuri deplasate unei angajate. Totul se întâmpla în timp ce era căsătorit cu Melinda Gates, în anul 2007, când flirtul lui cu angajata a fost descoperit.

Imediat, Gates a fost chemat la o întâlnire cu avocatul Microsoft, Brad Smith, şi cu directoarea de resurse umane a companiei, Lisa Brummel - o întâlnire cât se poate de stânjenitoare pentru Bill, care s-a trezit cu dosarul corespondenţei lui analizat de cei doi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările