Cristina Şişcanu a fost jefuită de menajeră: „Am simţit-o că e alunecoasă”

Cristina Şişcanu a fost jefuită de menajeră: „Am simţit-o că e alunecoasă”

Cristina Şişcanu / Foto Arhivă

Cristina Şişcanu a povestit pe pagina sa de Instagram, cum menajera care îi ajuta pe ea şi soţul ei, Mădălin Ionescu, la curăţenie în casă a sustras mai multe lucruri din locuinţă, inclusiv încărcătorului unui telefon.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vedeta a spus că doamna respectivă nu i-a inspirat niciodată încredere, mai ales că fusese la nişte prieteni de-ai ei, care nu au plăcut-o. 
 
„Aveam o doamnă, nu o mai am. Aveam o doamnă care ne ajuta la curăţenie, venea de două ori pe săptămână. Am observat că nu e prea ok din punct de vedere al caracterului. Chiar nişte prieteni au încercat-o mai întâi, soţul prieteniei nu a agreat-o, am luat-o noi, dar am fost mereu cu inima strânsă, am simţit-o că e alunecoasă. S-a mai întâmplat un episod, nu mi-a inspirat niciodată încredere.
 
Dacă o întrebam unde e un anumit obiect, îmi spunea "Aoleu, nu am luat eu nimic". Dar nu o acuzam de nimic, doar o întrebam, ca şi cum l-aş fi întrebat pe soţul meu. Tot timpul se justifica", a început Cristina Şişcanu povestea.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările