Claudia Pătrăşcanu divorţează de Gabi Bădălău. Cântăreaţa face acuzaţii dure: „După umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, renunţ la viaţa falsă şi tristă“

Claudia Pătrăşcanu divorţează de Gabi Bădălău. Cântăreaţa face acuzaţii dure: „După umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, renunţ la viaţa falsă şi tristă“

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au pus capăt căsniciei FOTO Facebook

Fosta membră a trupei Sexxy Claudia Pătrăşcanu (40 de ani) a anunţat că divorţează de fiul senatorului Niculae Bădălău (58 de ani), Gabi Bădălău (34 de ani), după trei ani de căsnicie. Solista a explicat ce a împins-o să ia această decizie.

Claudia Pătrăşcanu a scris, pe contul ei de Facebook, un text în care critică comportamentul fostului ei soţ, Gabi Bădălău, şi în care mărturiseşte că „renunţă la viaţa falsă şi tristă“ pe care a trăit-o în ultimul timp alături de acesta. 
 
Din mesajul postat, fosta membră Sexxy lasă de înţeles că problemele au apărut de mai bine de un an, iar motivele despărţirii sunt mai multe, printre care faptul că a îndurat „abuz emoţional, infidelităţi, jigniri“. Un alt motiv al despărţirii invocat este faptul că Bădălău nu se implică în creşterea copiilor. 
 
„După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni... Renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută! ! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea, copiii mei. Veţi creşte cu iubire şi linişte... restul nu contează! Atât timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate“, a scris Claudia Pătrăşcanu pe Facebook.
 
Vedeta mai spune că omul de afaceri şi-ar fi „vândut sufletul pentru nimic“: „M-aţi întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soţul». Şi-a vândut sufletul pentru nimic şi nu i-a păsat de nimeni şi nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor“. 
 

Nu este pentru prima dată când solista îşi exprimă dezamăgirea faţă de mariajul ei cu Gabi Bădălău. În luna mai, ea a publicat un mesaj asemănător, pe care ulterior l-a şters, scrie Click!.
 
„Am avut o noapte plină de gânduri. M-am gândit serios să încep a scrie despre ceea ce unele femei trăiesc, despre ceea ce unii bărbaţi demonstrează, câte astfel de situaţii există şi de ce ajung multe femei în situaţia de umilinţă, jigniri, bătăi, să renunţe la job, să accepte lucruri pe care nu şi le doresc, să fie despărţite de părinţi şi de cei care o iubesc cu adevărat, să-i accepte partenerului amantele şi pentru care ei ajung să-şi creeze disconfort în familie. Cum trăiesc şi se complac şi nu iau atitudine atunci când vine vorba de abuzul emoţional din partea partenerului de viaţă! Aşadar, ce e de făcut dacă avem de-a face cu un astfel de soţ, iubit? Consider că abuzul emoţional este la fel de grav ca abuzul fizic şi dacă nu se face ceva acest lucru va continua la nesfârşit. Cum începe abuzul fizic... Începe să te mintă, să te abuzeze fizic, emoţional, poate chiar sexual, să te înşele, să te îndepărteze de părinţi, să-ţi dea bani şi să depinzi de el, să-ţi vorbească vulgar, să te jignească lângă prieteni, copii, părinţi, să te atingă mai mult decât îi permiţi, să te şantajeze, să ajungi să accepţi ceea ce lui îi place şi ţie îţi displace, să ajungi să fii exact ce vrea el (preşul lui) doar de dragul anilor petrecuţi, de dragul familiei, a copiilor“, scria atunci Claudia Pătrăşcanu.  
 
Claudia Pătrăşcanu şi Gadi Bădălău s-au căsătorit în 2016, după ce s-au logodit în 2014, după cinci luni de relaţie. Cei doi au împreună doi băieţi, pe Gabriel şi Nicolas. 
 
FOTO Facebook
 
Claudia Pătrăşcanu şi-a început cariera muzicală în anul 1998 cu trupa Exotic, în care a fost colegă cu Andreea Bănică şi Julia Chelaru. În 2001, după ce Andreea Bănică a părăsit trupa pentru a forma grupul Blondy împreună cu Cristina Rus, Claudia Pătraşcanu şi Julia Chelaru au format trupa Sexxy, care s-a destrămat în 2006. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: