Mariah Carey, dezvăluiri din căsnicia cu primul soţ, mai mare cu 20 de ani: „Nu exista niciun fel de libertate pentru mine. Mă simţeam ca o prizonieră“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa americană Mariah Carey (49 de ani) a făcut mărturisiri despre primul ei mariaj, cel cu producătorul de muzică Tommy Mottola (70 de ani), cu care s-a căsătorit când avea 23 de ani, în 1993, şi de care a divorţat în 1998.

Mariah Carey şi Tommy Mottola au fost căsătoriţi în perioada 1993-1998, iar artista a declarat recent, în cadrul unui interviu acordat revistei Cosmopolitan, că acel mariaj nu a fost chiar fericit, mărturisind că se simţea ca o „prizonieră“, scrie People

„Eram foarte controlată. Nu exista niciun fel de libertate pentru mine, ca fiinţă umană. Mai degrabă mă simţeam ca o prizonieră. Ar trebui să vă imaginaţi o mireasă copil“, a dezvăluit Mariah Carey despre căsnicia care a durat cinci, începând din 1993, la acea vreme ea având 23 de ani, iar el 43.

image

Mariah Carey şi Tommy Mottola FOTO RON GALELLA/WIREIMAGE

Relaţia lor a început în 1991, când Tommy era director la Sony Music. Cei doi s-au îndrăgostit după ce albumul artistei a devenit cel mai bine vândut album în acel an. 

După despărţirea lor din 1998, Mottola a spus despre relaţia cu Mariah doar că „a fost absolut greşită şi neadecvată“. El a explicat că „îi pare rău cu adevărat pentru orice disconfort provocat din cauza intenţiilor bune ale lui“.

image

Mariah Carey şi Tommy Mottola FOTO Guliver/Getty Images

Mariah Carey a vorbit, în acelaşi interviu, şi despre viaţa sa sexuală, dezvăluind că nu a avut mulţi parteneri sexuali până acum: „Am fost cu numai cinci bărbaţi în viaţa mea, aşa că sunt un pic puritană, sincer, în comparaţie cu mulţi alţii din acest domeniu“.

La 10 ani de la divorţul de Mottola, Carey s-a căsătorit pentru a doua oară în 2008, cu Nick Cannon, căruia i-a dăruit gemenii, în vârstă de opt ani, Moroccan şi Monroe. Cannon şi Carey au divorţat în 2016. După ce s-a despărţit de miliardarul australian James Parker, cu care a avut o scurtă relaţie, la finalul lui 2016, cântăreaţa a început o relaţie cu dansatorul şi coregraful Bryan Tanaka (36 de ani), iar cei doi încă formează un cuplu.

mariah carey si bryan tanaka foto guliver getty images

Mariah Carey şi Bryan Tanaka FOTO Guliver/Getty Images

VedetePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite