Cine este şi ce viaţă austeră duce CEO Twitter? Jack Dorsey are o avere de 13 miliarde de dolari

Cine este şi ce viaţă austeră duce CEO Twitter? Jack Dorsey
are o avere de 13 miliarde de dolari

Jack Dorsey nu ţine prea mult la imaginea lui.

Excentric, auster şi miliardar. Jack Dorsey, unul dintre fondatorii Twitter este toate la un locÎn aprilie anul trecut, Jack a donat 28% din averea sa pentru lupta contra virusului Covid. Un gest care vine din partea unui magnat al tehnologiei care munceşte 16 ore pe zi şi se vrea responsabil faţă de umanitate - dar care este foarte atent şi cu stilul său de viaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dorsey mănâncă o singură masă pe zi, face băi în gheaţă şi merge pe jos până la birou, deşi are un BMW seria 3. Cu o avere de 13 miliarde de dolari, americanul de 44 de ani este un mix straniu cu origini într-un orăşel de 320.000 de locuitori din Missouri.

Născut în 1976 la St. Louis, Jack a fost crescut de o mamă casnică şi un tată inginer. Când avea 8 ani, tatăl lui a adus acasă un Macintosh care tocmai apăruse pe piaţă şi lumea lui s-a schimbat. Fascinat din copilărie de informatică, dar şi de felul cum se dezvoltau aşezările umane, a început să colecţioneze planuri de urbanism.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările