Cine e cel mai bine plătit top model din Marea Britanie şi câţi bani a câştigat în ultimul an: a detronat-o pe Kate Moss

Cine e cel mai bine plătit top model din Marea Britanie şi câţi bani a câştigat în ultimul an: a detronat-o pe Kate Moss

Kate Moss FOTO Guliver/Getty Images

Cara Delevingne (27 de ani) a devenit cel mai bine plătit top model din Marea Britanie şi a detronat-o astfel pe Kate Moss (45 de ani).

Cara Delevingne a detronat-o pe Kate Moss de pe primul loc al celor mai bine plătite top modele din Marea Britanie, scrie The Sun
 
Modelul a câştigat anul trecut mai mult de 23,9 milioane de euro, ceea ce înseamnă dublul veniturilor celei care a ocupat în 2018 locul întâi în clasamentul celor mai bine plătite top modele din Marea Britanie, pentru câştigurile din 2017.
 
Delevingne, care are o carieră îndelungată în lumea modei, a obţinut câte 66 de mii de euro pe zi datorită propriei sale companii, Cara & Co. Potrivit unor surse, ea a făcut un profit de 24,105,957 de euro şi a băgat în bancă 23,102,613 euro. Astfel, modelul aproape şi-a dublat câştigurile în ultimele 12 luni, în comparaţie cu anul 2017, când a încasat 13,9 milioane de euro.
 
Cara Delevingne a „concurat“ în topul celor mai bine plătite top modele din Marea Britanie, în anul 2018, cu Kate Moss, care a câştigat puţin peste 10 milioane de euro, şi cu Rosie Huntington-Whiteley, care a avut venituri de 8,9 milioane de euro.
 
Cara Delevingne FOTO Facebook 
 
Delevingne nu câştigă doar din modeling şi campanii de promovare ale unor mari branduri, ea este totodată manager la Harvey White Properties Ltd, o firmă deţinută de tatăl ei. 
 
Cara Delevingne FOTO Facebook 
 
Cara Delevingne s-a căsătorit recent, în secret, cu actriţa americană Ashley Benson (29 de ani), iar ceremonia a avut loc în Las Vegas, după mai mult de un an de relaţie.
 
Top modelul britanic este o susţinătoare a comunităţii LGBTQ. La gala TrevorLIVE, Delevingne a primit premiul de Erou pentru dedicarea ei în susţinerea organizaţiei non-profit The Trevor Project, ce are misiunea de a înceta sinuciderile persoanelor din comunităţile LGBTQ. 
 
Ashley Benson şi Cara Delevingne FOTO Guliver/Getty Images
 
Cara Jocelyn Delevingne, născută pe 12 august 1992, este un fotomodel, actriţă şi cântăreaţă engleză. În 2012 şi 2014, a câştigat premiul „Modelul anului“ din partea British Fashion Awards şi a apărut în prezentările de modă ale unor case celebre, precum Burberry, Mulberry, Dolce & Gabbana şi Jason Wu.
 
Şi-a început cariera în actorie cu un rol secundar în filmul „Anna Karenina“, o ecranizare din 2012 a romanului omonim. Apoi, a jucat rolul lui Margo Roth Spiegelman în filmul „Paper Towns“ şi a apărut în filmul cu supereroi „Suicide Squad“ din 2016. 
 
Cara Delevingne FOTO Facebook 
 
Cara Delevingne FOTO Guliver/Getty Images

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: