Christina, fiica lui Aristotle Onassis, plătea oamenii pentru a petrece timp cu ea. Cât costa o „prietenie“?

Christina, fiica lui Aristotle
Onassis, plătea oamenii pentru a petrece timp cu ea. Cât costa o „prietenie“?

Christina Onassis (centru), în copilărie, alături de tatăl ei (în spate), magnatul Aristotle Onassis FOTO PROFIMEDIA

Christina Onassis a moştenit o avere din partea ambelor părţi ale familiei ei. Bunicul din partea mamei, Stavros Livanos, a înfiinţat imperiul Livanos – care se ocupa cu transporturi - , în timp ce tatăl ei, Aristotle, a ajuns să deţină cea mai mare flota maritimă privată din lume.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din păcate, Christina şi-a pierdut cele mai apropiate rude în mai puţin de 30 de luni – fratele ei, Alexander, a decedat într-un accident de avion, în 1973, mama ei s-a stins din cauza unei supradoze de droguri, în 1974, iar tatăl ei, faimosul Aristotle Onassis, a pierit în 1975. 

Cu toate că s-a ocupat de afacerea familiei cu succes, Onassis n-a reuşit să aibă o viaţă privată de succes. A fost măritată şi divorţată de patru ori, diagnosticată cu depresie clinică, la un moment dat, şi, în încercarea de-a alunga singurătatea din viaţa ei, ajunsese să plătească diverşi oameni ca să stea şi să petreacă timpul cu ea.

Citeşte aici povestea Christinei Onassis şi vezi o galerie foto cu una dintre cele mai bogate familii ale lumii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările