De ce i-a condamnat Vaticanul pe Liz Taylor şi Richard Burton pentru „vagabondaj erotic“. Congresul american a vrut să le interzică intrarea în SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elizabeth Taylor si Richard Burton FOTO Profimedia
Elizabeth Taylor si Richard Burton FOTO Profimedia

Elizabeth Taylor, una dintre cele mai frumoase actriţe din istoria Hollywoodului, este cunoscută pentru rolurile sale din filme clasice precum „Cleopatra“, „Cui îi este frică de Virginia Woolf“ şi „Pisica pe un acoperiş fierbinte“. Singurul lucru mai cunoscut decât talentul său uriaş a fost viaţa ei amoroasă zbuciumată.

Taylor a fost căsătorită de opt ori, iar două mariaje au fost cu acelaşi bărbat: actorul Richard Burton. Aceasta a fost cea mai pasională, dar şi cea mai tumultuoasă poveste de iubire din viaţa celor doi.

Scandaloasa legătură dintre cele două staruri a început în 1962, pe platourile de filmare ale producţiei „Cleopatra“, în care Taylor şi Burton erau protagonişti. Elizabeth avea 29 de ani şi era deja la al patrulea soţ (cântăreţul Eddie Fisher). Richard Burton (36 de ani) era şi el însurat cu Sybil, dar asta nu-l împiedica să fie un cuceritor.

De altfel, Liz şi Dick se cunoscuseră cu câţiva ani înainte, la o petrecere, iar actorul galez a flirtat cu frumoasa de la Hollywood, dar aceasta l-a ignorat, pentru că nu voia să fie încă un nume pe lunga lui listă. Când s-au reîntâlnit, la filmările pentru „Cleopatra“, nu s-a aprins doar o scânteie, ci un incendiu.

Află aici cum a decurs relaţia ascunsă a celor doi, cum s-a născut fenomenul paparazzii odată cu Liz şi Dick şi ce atitudine au avut Biserica Catolică şi Congresul american.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite