Christina Applegate împlineşte 50 de ani. Măcinată de boală, una dintre cele mai iubite actriţe luptă pentru viaţa ei

Christina Applegate împlineşte 50 de ani. Măcinată
de boală, una dintre cele mai iubite actriţe luptă pentru viaţa ei

Christina Applegate. Foto: Profimedia

Christina Applegate schimbă prefixul. Îndrăgita actriţă împlineşte 50 de ani pe 25 noiembrie, însă viaţa a încercat-o din plin.

Superba blondă care ne-a încântat cu rolul său istoric Kelly Bundy se luptă din greu cu o boală cruntă: a fost diagnosticată în vară cu scleroză multiplă (SM) şi atunci ea a solicitat să i se respecte dreptul la intimitate.

A făcut anunţul pe Twitter, atunci când s-a simţit pregătită, vrând să arate astfel că îşi asumă încercările la care o supune viaţa şi că e decisă să lupte: „Salut, prieteni. Acum câteva luni am fost diagnosticată cu SM”, a scris Christina.

„A fost o călătorie ciudată. Dar am fost atât de susţinută de oameni pe care-i cunosc şi care suferă, de asemenea, de această boală. A fost un drum greu. Dar, după cum ştim cu toţii, acesta continuă. Cu excepţia cazului în care la un moment dat este blocat”, a scris actriţa.

Citeşte mai departe aici...

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările