Câştigătoarea Miss World 2019: cum arată cea mai frumoasă femeie din lume

Câştigătoarea Miss World 2019: cum arată cea mai frumoasă femeie din lume

Cele 12 finaliste Miss World 2019

Jamaicana Toni-Ann Singh a fost desemnată, sâmbătă, Miss World 2019, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Londra, ea devansându-le pe concurentele din Franţa şi India, scrie AFP.

„Acestei fetiţe din St. Thomas, Jamaica, şi tuturor fetelor din lume: credeţi în voi înşivă. Să ştiţi că meritaţi şi că sunteţi capabile să vă urmaţi visele. Această coroană nu este a mea, ci a voastră. Aveţi un scop", a scris pe Twitter laureata. 
 
FOTO EPA-EFE
 
„Reprezint ceva special, o generaţie de femei care vor să schimbe lumea“, a declarat tânăra care a mărturisit că femeia care a inspirat-o cel mai mult în viaţă este mama ei. „Dacă părinţii mei sunt rădăcinile, iar eu copacul, orice muncă o depun să schimb ceva în lume sunt fructele muncii lor. Datorită sacrificiului lor sunt aici“, a spus ea cu emoţie. 
 
FOTO EPA-EFE
 
Ea a primit coroana de la precedenta câştigătoare a titlului, mexicana Vanessa Ponce de Leon.
 
FOTO EPA-EFE
 
Toni-Ann Singh, o studentă la psihologie în vârstă de 23 de ani, a câştigat finala concursului în faţa lui Ophély Mézino din Franţa şi a concurentei din India Suman Rao.
 
FOTO EPA-EFE
 
Este a patra oară când Jamaica câştigă acest titlu. 
 

FOTO Miss World 2019

FOTO Instagram 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: