Amantlâcurile Prinţului Philip în cei 73 de ani de căsnicie. Cum a rezistat mariajul regal în ciuda aventurilor prinţului?

Amantlâcurile Prinţului Philip în cei 73 de ani de căsnicie. Cum a rezistat mariajul regal în ciuda aventurilor prinţului?

Regina şi Philip sunt împreună de 73 de ani (Foto:arhivă)

Sunt căsătoriţi, parcă, dintotdeauna.Iar astăzi, aceşti seniori regali britanici aniversează 73 de ani de căsnicie. Pe 20 noiembrie 1947, Regina Elisabeta a II-a îi spunea Da chipeşului Prinţ Philip de Grecia şi Danemarca. Pe 20 noiembrie 2020, cei doi bunici şi străbunici se află în carantină la Castelul Windsor, acolo unde au fost fotografiaţi deschizând o felicitare aniversară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un cuplu longeviv şi o căsnicie la care alţii pot doar aspira. Dar a fost căsnicia lor chiar una model, lipsită de obstacole, frustrări, ba chiar infidelităţi? Unele voci spun că realitatea n-a semănat deloc cu aparenţele. Aproape toţi membrii familiei regale au călcat strâmb, într-un fel sau altul, însă puţini se aşteptau ca lucrul acesta să fie făcut de credinciosul soţ al Reginei Elisabeta. Seniorul acum în vârstă de 99 de ani a fost un mare admirator al sexului frumos, cu o tinereţe neliniştită, condimentată de aventuri extraconjugale pe care palatul s-a chinuit să le ascundă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările