VIDEO O învăţătoare s-a filmat în timp ce ţipa la copii

VIDEO O învăţătoare s-a filmat în timp ce ţipa la copii

FOTO Adevarul

O învăţătoare s-a filmat în timp ce teroriza mai mulţi copii. Dascălul ţipă la micuţii din clasa pregătitoare că în timp ce cântă nu lucrează „cu tragerea de inimă” în caiete.

Potrivit digi24.ro, femeia a distribuit înregistrarea în care ţipa la copii, din greşeală, pe grupul de Whatsapp al părinţilor. 
 
„Nu suntem surprinşi plăcut de un astfel de comportament, am intrat în posesia filmuleţului din partea presei, direct a discutat cu învăţătoarea, a recunoscut că a avut un tip de comportament total nepotrivit”, a explicat Marina Manea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, potrivit sursei citate. 
 
În ceea ce priveşte o posibilă sancţiune, unitatea de învăţământ din Capitală va face o cercetare disciplinară, a anunţat oficialul. 
 
„Învăţătoarea nu are depusă nicio sesizare de-a lungul anilor, tragem un semnal de alarmă, îi rugăm pe părinţi atâta vreme cât cunosc astfel de situaţii să se adreseze unităţii şcolare”, a completat Manea. 
 
Femeia predă la Şcoala 27 din sectorul 2 din Capitală. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările