Ministerul Educaţiei: Peste 20 de elevi pe zi, confirmaţi cu COVID-19, în medie

Ministerul Educaţiei: Peste 20 de elevi pe zi, confirmaţi cu COVID-19, în medie

Statistica Ministerului Educaţiei arată că, în acest moment, peste 210 clase din învăţământul preuniversitar au trecut la cursuri online

Ministerul Educaţiai a făcut publică ultima statistică referitoare la numărul infectărilor cu SARS-CoV-2 în perioada 8-15 martie, în şcoli. Care este tendinţa faţă de săptămânile anterioare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Număr preşcolarilor şi al elevilor confirmaţi Covid-19 este de 22 de cazuri pe zi, în scădere de la 38 de cazuri pe zi, în perioada 1-10 martie, potrivit unui comunicat al Ministerullui Educaţiei. 
 
Totodată, numărul claselor cu activitatea faţă în faţă suspendată ca urmare a cazurilor confirmate este de 216, în timp ce numărul personalului confirmat cu COVID-19 este de 321, în medie 40 de cazuri pe zi.
 
Autorităţile fac apel la respectarea în continuare a măsurilor sanitare de prevenire a infectării cu virusul SARS-CoV-2, la înţelegerea importanţei testării în şcoli şi la vaccinarea personalului din Educaţie. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările