Evaluare Naţională. Lista cu centrele unde elevii clasei a VIII-a vor susţine examenele

Evaluare Naţională. Lista cu centrele unde elevii clasei a VIII-a vor susţine examenele

FOTO: Adevărul

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a publicat lista cu centrele unde elevii clasei a VIII-a din Capitală vor trece prin probele Evaluării Naţionale 2019, fiind înfiinţate 206 de astfel de centre. Începând cu săptămâna următoare, absolvenţii clasei a VIII-a vor da aceste teste.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele mai multe centre de examen sunt în sectorul 2, cu un total de 43 de unităţi în care elevii clasei finale din ciclul gimnazial vor susţine probele Evaluării Naţionale 2019. În sectorul 1 vor fi 41 de centre de examen, urmat de sectorul 3 cu 35 astfel de centre, sectorul 6 cu 32, sectorul 4 cu 28, respective sectorul 5 cu 27 de unităţi. 
 
Începând cu săptămâna următoare, absolvenţii clasei a VIII-a vor trece prin probele Evaluării Naţionale 2019, primul examen pe care aceştia îl vor susţine fiind cel de la Limba şi literatura română, care va avea loc pe 18 iunie.
 
Potrivit calendarului publicat de Ministerul Educaţiei, elevii clasei finale din ciclul gimnazial vor continua sesiunea de examene cu proba la matematică, care urmează să aibă loc în 20 iunie.
 
Sălile de clasă în care va avea loc Evaluarea Naţională a absolvenţilor clasei a VIII-a vor fi supravegheate video şi audio. 
 
Lista centrelor de examen poate fi consultată şi pe ismb.edu.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările