Bac 2020. Subiectele la Geografie de la examenul de Bacalaureat. Ce spun profesorii despre subiecte. DOCUMENT

Bac 2020. Subiectele la Geografie de la examenul de Bacalaureat. Ce spun profesorii despre subiecte. DOCUMENT

Proba scrisă la alegere a profilului şi specializării la Bac 2020 are loc joi

Subiecte Bacalaureat 2020. Absolvenţii de liceu susţin joi, ultima probă a Bacalaureatului 2020 din această sesiune – cea la alegere a profilului şi a specializării. Examenul a început la ora 9.00 iar la Georgrafie subiectele au fost accesibile.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Prof.dr. Ioan Mărculeţ, cadru didactic la Colegiul Naţional ”I.L.Caragiale”, a comentat pentru ”Adevărul” dificultatea subiectelor pe care le-au primit joi, absolvenţii de clasa a XII-a, în cadrul ultimei probe scrise a acestei sesiuni de Bac 2020. 
 
”Subiectele la Geografie sunt de nivel mediu, accesibile majorităţii absolvenţilor de clasa a XII-a. Există o concordanţă între varianta primită astăzi, materia parcursă în primul semestru al anului şcolar şi variantele oferite de minister pentru antrenament. Singurele cerinţe care ar putea ridica unele probleme elevilor sunt cele de la punctele E, unde elevii au de precizat unele cauze şi de explicat unele procese geografice”, a afirmat prof. dr. Ioan Mărculeţ. 
 
Elevii de clasa a XII-a care au terminat profilul umanist, pot alege la proba scrisă la alegere care are loc joi, 25 iunie, una dintre disciplinele: geografie, logică şi argumentare, psihologie, economie, sociologie şi filosofie.
 
În fiecare an, cei mai mulţi elevi aleg fie biologia – dacă au terminat mate-info sau ştiinţele naturii, fie geografia, dacă au terminat profilul umanist. 
 
În această sesiune, peste 40.000 de candidaţi au ales examenul la Geografie. 
 
Primele rezultate vor fi afişate pe 30 iunie, până la ora 12.00 şi vor fi anonimizate. Contestaţiile vor putea fi depuse în aceeaşi zi şi în ziua următoare, pe 26 iunie, până la ora 12.00. 
   
 
Subiectele date la proba de Geografie 
 
 
 

E d Geografie 2020 Var 06 LRO by Laurentiu Sirbu on Scribd

E d Geografie 2020 Bar 06 LRO by Laurentiu Sirbu on Scribd

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările