Vânzările Teva România au crescut cu 6% anul trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare producător de generice la nivel mondial a înregistrat, în România, în 2009, vânzări de 70 de milioane de lei, cu 6% mai mari decât în anul anterior, aproape jumătate din creştere fiind generată de lansarea a 13 produse noi, potrivit unui comunicat al companiei.

Alţi factori care au susţinut evoluţia companiei au fost legaţi de creşterea numărului de parteneri locali, precum şi dezvoltarea şi eficientizarea companiei la nivel local.
În 2009, Teva a lansat pe piaţă 13 produse noi din arii terapeutice diferite, precum oncologie, osteoporoză, cardiologie, sistem central nervos şi biosimilare.
Noile produse au generat aproape jumătate din creşterea înregistrată în 2009, se mai precizează în comunicat.
Grupul israelian Teva se numără printre primele 20 de companii farmaceutice din lume, fiind cel mai mare producător de generice la nivel global, cu vânzări în 2009 de 13,9 miliarde dolari.
Teva deţine facilităţi de producţie în Israel, America de Nord, Europa şi America Latină şi are 38.000 de angajaţi la nivel internaţional. În România, compania are o cotă de piaţă de 5% şi ocupă locul nouă în topul companiilor de generice de pe piaţa locală.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite