UiPath anunță integrarea cu Microsoft Copilot pentru Microsoft 365

0
Publicat:

UiPath a anunțat miercuri o integrare între Platforma de Automatizare a Proceselor de Business a UiPath și Microsoft Copilot pentru Microsoft 365.

Banner pe care scrie UiPath
UiPath anunță integrarea cu Microsoft Copilot pentru Microsoft 365

Integrarea va permite clienților comuni să automatizeze mai multe activități și să îmbunătățească experiențele utilizatorilor finali ai UiPath. Microsoft Azure este o platformă cloud preferată pentru UiPath, inclusiv pentru UiPath Automation Cloud™.

Platforma de Automatizare a Proceselor de Business a UiPath permite clienților să sporească productivitatea, să transforme experiențele utilizatorilor și să inoveze mai rapid cu automatizări bazate pe inteligență artificială. UiPath este unul dintre primii parteneri de ecosistem pentru Copilot for Microsoft 365 și Microsoft Teams; cu ajutorul plugin-ului, clienții comuni pot accesa capabilitățile de automatizare de nivel enterprise ale UiPath din Copilot for Microsoft 365, Teams, UiPath Autopilot™ sau propria experiență personalizată de tip copilot. Acești clienți pot utiliza Microsoft 365 Graph ca bază de cunoștințe și automatizările UiPath împreună cu modelele de înțelegere a documentelor (document understanding) pentru a automatiza procesele de afaceri end-to-end.

Colaborarea noastră cu Microsoft integrează automatizările UiPath pentru a permite potențialelor milioane de utilizatori Microsoft să extindă puterea automatizării în cadrul Microsoft Copilot prin accesarea GenAI și a modelelor specializate de AI ale UiPath”, a declarat Graham Sheldon, Chief Product Officer la UiPath. „Ne străduim să accelerăm realizarea potențialului uman prin intermediul platformei noastre de automatizare end-to-end, care permite oricărui lucrător să automatizeze procesele de business, oricărui programator să producă experiențe mai elevate pentru utilizatori și oricărei întreprinderi să ofere spații de lucru digitale transformate cu ajutorul AI și al automatizării.”

Copilot pentru Microsoft 365 și Teams aduc capabilități noi și puternice de GenAI pentru cei care activează în domenii de muncă bazată pe cunoaștere din întreaga lume care folosesc zilnic aplicațiile Microsoft 365. Copilot pentru Microsoft 365 le permite utilizatorilor să analizeze, să obțină informații despre datele stocate în Microsoft 365 Graph și să colaboreze cu colegii de muncă pe sarcinile de muncă.

Srini Raghavan, vicepreședinte, Produs, Microsoft Teams Ecosystem, a adăugat: „Integrarea UiPath Business Automation Platform cu Microsoft Copilot permite utilizatorilor Microsoft 365 să descopere și să execute automatizări UiPath direct din Copilot pentru Microsoft 365. Soluții ca aceasta se află la centrul avansării unei noi ere a muncii cu Microsoft Copilot, ajutând angajații să devină mai productivi și mai creativi.”

Plugin-ul UiPath și integrarea cu Copilot pentru Microsoft 365 le permite clienților comuni ai UiPath și Microsoft să își automatizeze procesele de afaceri end-to-end și să colaboreze cu colegii direct în Teams. Clienții vor avea acces la o librărie de automatizări predefinite pentru a rula automatizări care finalizează sarcini comune, repetitive, împreună cu automatizări specializate care sunt create special pentru sarcini specifice unei funcții sau unei industrii. Utilizatorii pot, de asemenea, să descopere și să ruleze automatizări dezvoltate de către compania lor.

De exemplu, acum agenții de credite pot procesa cererile de împrumut direct prin intermediul Teams, solicitând un rezumat al cererilor de împrumut primite, cerând UiPath să le trimită spre aprobare și să efectueze verificările de fond necesare pentru clienți, să se ocupe de comunicarea prin e-mail cu clienții și chiar să obțină semnături digitale pentru a stabili ratele.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite