Articol publicitar

TOKHIT, prima reţea socială bazată pe gaming şi blockchain, reevaluată la 155 milioane de dolari! Lansarea, în februarie

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
tokhit

Pregătiţi-vă pentru 22.02.2022! Libertate totală de exprimare, recompense financiare automatizate pentru utilizatori, investiţii în creaţii digitale unice, NFT-uri, absenţa reclamelor şi, totodată, o nouă infrastructură pentru colaborări creative cu branduri:

Aceasta este viziunea despre Social Media cu care fondatorii TOKHIT, CEO-ul Andrei Ureche şi Cristian Voaideş, au atras atenţia întregii lumi.

Reevaluat prin metoda Venture Capital de tip Pre-Money la 155 milioane de dolari, TOKHIT este, fără dubii, cel mai aşteptat produs digital al momentului. Aflat în faza de pre-sale, TOKHIT a convins o mulţime de investitori de pe toate continentele să profite de şansa de a cumpăra tokens HITT ca o oportunitate extraordinară de investiţie. Zeci dintre ei au avut parte de o experienţă unică în Dubai, în luna septembrie 2021, în cadrul unui eveniment exclusivist, unde i-au cunoscut pe antreprenorii Andrei Ureche şi Cristian Voaideş, şi au petrecut timp cu sute de influenceri din întreaga lume, veniţi să afle mai multe despre TOKHIT, reţeaua socială a viitorului. La acest eveniment s-a comunicat şi data oficială de lansare a aplicaţiei: 22.02.2022.

tokhit

Produsul inovator care îmbină avantajele tehnologiei blockchain cu creativitatea şi cu libertatea financiară se anunţă a fi un succes răsunător - TOKHIT a reuşit să stârnească discuţii interesante printre content creators, iar hashthag-ul #Tokhit a depăşit deja astfel 10,2 milioane de vizualizări.

tokhit

O nouă eră a comunicării, mult mai accesibilă şi mai creativă pentru creatorii de conţinut, branduri sau utilizatorii de Social Media, asta urmează prin lansarea TOKHIT. Încercăm să ascultăm nevoile publicului, aşa că vom oferi, prin această platformă, un algoritm care nu impune limitări, într-o reţea socială fără publicitate. Democratizăm accesul la resurse, dăm puterea înapoi utilizatorilor. Îi vom răsplăti pentru creativitate, le vom da toate instrumentele pentru a se exprima, pentru a se distra, pentru a comunica. TOKHIT va fi o schimbare de perspectivă atât pentru creatorii de conţinut, cât şi pentru branduri, care vor avea ocazia să interacţioneze cu publicul lor într-un mod mai creativ ca niciodată”, a declarat Andrei Ureche (Vandy), fondatorul proiectului. 

Inovaţiile şi avantajele TOKHIT, reţeaua socială a viitorului

Aplicaţia este un univers cu o economie proprie, un plan în care creatorii şi utilizatorii pot folosi HITT Tokens pentru a cumpăra, vinde şi tranzacţiona NFT-uri, pentru a debloca conţinut premium şi multe altele. Ei vor putea să îşi construiască comunităţi 100% organic, TOKHIT neavând la bază un model de business bazat pe publicitate.

Inovaţia este dublată de faptul că, prin activitatea lor în TOKHIT, creatorii de conţinut pot primi automat Diamond Coins care se transformă în bani reali, dacă aceştia creează conţinut de calitate. Acest lucru se întâmplă printr-o evaluare obiectivă bazată pe Inteligenţă Artificială care ia în calcul, printre altele, interacţiunea altor utilizatori cu conţinutul.

Un alt avantaj al utilizatorilor este efectuarea de plăţi sigure către orice comerciant folosind criptomoneda HITT, care se converteşte instantaneu la cursul valutar al momentului. Asta este posibil prin wallet-ul pe care TOKHIT îl conţine.

Gaming, gamification şi NFT-uri, toate într-un Concept de SOCIALIZE, PLAY & EARN

Jocurile fac parte din universul TOKHIT, iar interacţiunea cu ele, dar şi cu alţi utilizatori, devine un mod constructiv de petrecere a timpului.

Fiecare utilizator poate folosi TOKHIT pentru a investi, cumpăra, vinde şi comercializa obiecte de colecţie şi active digitale, pentru a câştiga bani rapid sau pe termen lung, cu ajutorul Tehnologiei NFT si a Revoluţiei Web 3.0.

Nu în ultimul rând, TOKHIT lansează următoarea generaţie de Emojis: AirHugs. În urma situaţiei generate de pandemie, TOKHIT oferă posibilitatea trimiterii de îmbrăţişări digitale prietenilor, fanilor şi vedetelor. Fiecare AirHug este unic, pentru a crea un gest mai personal, iar numărul lor este limitat.

Esenţiale în arhitectura TOKHIT sunt confidenţialitatea şi securitatea datelor. TOKHIT e o platformă sigură, în care utilizatorii deţin puterea, prin conceptul de descentralizare cu care tehnologia blockchain a venit pe piaţă. 

TOKHIT este un produs unic şi inovator unde utilizatorii vor putea să Socializeze, să se Joace şi în acelaşi timp să câştige bani din ceea ce iubesc să facă.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite