Sute de germani au cerut oferte turistice în România, la târgul de turism de la Berlin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ITB-Berlin-Convention-2018

În prima zi de la deschiderea târgului de turism de la Berlin pentru publicul larg, sute de oameni au venit la standul României şi s-au interesat de ofertele turistice ale ţării noastre.

În prim-planul atenţiei au fost cei 40 de coexpozanţi, agenţii de turism, companii aeriene şi autorităţi locale, care au dat informaţii turiştilor interesaţi şi au prezentat ofertele turistice pregătite special pentru vizitatorii germani de la Târgul de Turism din Berlin. Ministerul Turismului a pus la dispoziţie standul de la ITB, în suprafaţă de 239 de metri pătraţi, agenţiilor şi operatorilor economici din domeniul turismului interesaţi să promoveze în Germania ofertele pentru ţara noastră. Dacă artiştii au fost cei care i-au atras la standul României pe germani, cel mai important rol la ITB Berlin l-au avut turoperatorii, agenţiile de turism, companiile aeriene şi autorităţile locale care au prezentat oferta turistică a României.

Vizitatorii au venit în număr mare la standul României şi datorită artiştilor prezenţi. Ministerul Turismului şi-a luat angajamentul de a atrage cât mai mulţi vizitatori la standul ţării noastre pentru a pune în valoare ofertele operatorilor turistici români prezenţi la ITB. Toţi artiştii care i-au atras pe berlinezi cu dansuri, cântece şi mostre de măiestrie tipice ţării noastre au venit în sprijinul promovării României fără a pretinde niciun fel de onorariu, în afara bucuriei de a pune umărul la îmbunătăţirea imaginii ţării noastre.

În prima zi destinată publicului, “ansamblul” Românaşul din Cluj a atras zeci de oameni la fiecare moment artistic prezentat la standul ministerului Turismului, aşa cum se poate observa şi din imaginile de mai jos.

România a profitat şi de prezenţa trupei “The Humans”, reprezentanta ţării noastre la Eurovision, care a susţinut un concert la ITB Berlin.

Publicul german a avut şi şansa de a juca şah cu un campion mondial graţie prezenţei Mirunei Lehaci, românca de 13 ani care este deja campioană mondială la juniori la şah.

La standul României, germanii pot lua parte, şi în ultima zi a târgului, la veritabile momente de sărbătoare datorită ansamblului Junii Sibiului, care, la fel ca la Târgul României, vor prezenta dansuri populare şi tradiţii din toate regiunile istorice ale României.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite