Teodorovici: Le acord vreo două săptămâni celor din opoziţie pentru a-şi dovedi incompetenţa

Teodorovici: Le acord vreo două săptămâni celor din opoziţie pentru a-şi dovedi incompetenţa

Eugen Teodorovici FOTO gov.ro

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, susţine că în doar două săptămâni reprezentanţii Opoziţiei îşi vor demonstra incompetenţa şi afirmă că realizările PSD nu pot fi egalate. „Vor face ca nava, adusă pe linia de plutire prin măsurile luate în timpul guvernării PSD, să fie din nou în pericol de a eşua”, susţine Teodorovici.

„Ceea ce s-a întâmplat astăzi arată nu doar indiferenţa ci, mai ales, iresponsabilitatea acelor politicieni care au arătat cu uşurinţă că sunt un produs comercial, negociat ca la tarabă. Au înţeles să pună, înaintea interesului celor care i-au trimis în Parlament, interesul personal sau, cel mult, pe cel de partid”, a scris, joi seară, pe Facebook, Eugen Teodorovici.

Acesta a spus că în doar două săptămâni poziţia îşi va demonstra incompetenţa.

„Le acord vreo două săptămâni celor din opoziţie pentru a-şi dovedi incompetenţa în faţa românilor. Doar două săptămâni! Din păcate, factura acestui act al opoziţiei, al unor oameni mânaţi mai curând de motivaţii personale decât de dorinţa de a face bine şi, mult mai grav, al unor înalţi oficiali mânaţi de lăcomie sau laşitate şi nu de loialitate faţă de ţară sau naţiune, va fi plătită chiar de către cei care i-au trimis în Parlament şi în conducerea statului român”, a mai scris Teodorovici.

Preşedintele executiv al PSD crede că realizările guvernării PSD nu vor putea fi egalate.

„Am convingerea că realizările PSD nu vor putea fi egalate. Şi, din nefericire, mai am convingerea că incompetenţa şi lipsa de viziune a unor aventurieri în oceanul politicii româneşti vor face ca nava, adusă pe linia de plutire şi în direcţia cea bună prin măsurile luate în timpul guvernării PSD, să fie din nou în pericol de a eşua sau, şi mai rău, de a se scufunda, fără nicio şansă de ieşire la suprafaţă”, afirmă preşedintele executiv al PSD.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: