Ce avere are Violeta Alexandru. Ministrul Muncii deţine un apartament împreună cu soţul, un teren agricol şi o maşină fabricată în 2007

Ce avere are Violeta Alexandru. Ministrul Muncii deţine un apartament împreună cu soţul, un teren agricol şi o maşină fabricată în 2007

Ministrul Muncii Violeta Alexandru are un autoturism vechi din 2007 FOTO Mediafax

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale Violeta Alexandru a menţionat în declaraţia de avere că deţine un apartament în coproprietate cu soţul, un autoturism vechi din 2007 şi un teren moştenit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Declaraţia de avere publicată de Violeta Alexandru pe site-ul Guvernului arată că ministrul Muncii deţine un teren agricol de 0,8 hectare, moştenit în anul 2007. Totodată, ea deţine în coproprietate cu soţul un apartament dobândit prin credit în anul 2015 cu o suprafaţă de 62 mp.

La capitolul autoturisme, Violeta Alexandru deţine un singur vehicul, un Honda Accord din 2007 dobândit prin cumpărare.

Ministrul Muncii are o datorie de 55.000 de euro, sub forma unui credit contractat în anul 2015 şi scadent în anul 2045.

Veniturile încasate de Violeta Alexandru în ultimul an fiscal sunt în valoare de 118.662 lei, încasaţi drept salariu de la Asociaţia Institutul Pentru Politici Publice. Ministrul Muncii a fost fondatorul şi directorul Institutului pentru Politici Publice. De asemenea, ea a încasat un salariu de 69.501 de la Camera Deputaţilor şi un salariu de 7.536 lei de la APADOR-CH.

Doru Alexandru, soţul Violetei Alexandru, a încasat un salariu de 55.314 lei de la Ministerul Apărării Naţionale.

La aceste sume se adaugă alocaţia de 1.008 lei/an pentru copil.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările