Burger King deschide al doilea restaurant din România. Când va fi inaugurat şi unde

Burger King deschide al doilea restaurant din România. Când va fi inaugurat şi unde

Burger King deschide al doilea restaurant din România

Burger King anunţă extinderea pe piaţa din România, urmând să deschidă al doilea restaurant din ţara noastră până la finalul acestui an.

Ştiri pe aceeaşi temă

Al doilea restaurant Burger King din România va fi inaugurat în data de 13 decembrie. Acesta va fi amplasat în incinta AFI Cotroceni. Magazinul va avea o echipă de 40 de experţi în pregătirea burgerilor pe grătar.

Cu ocazia deschiderii celui de-al doilea restaurant, Burger King a pregătit surprize pentru toţi fanii, printre care vouchere şi bilete la film, în parteneriat cu Cinema City. 100 de fani Whopper vor avea ocazia de a primi un bilet gratuit la orice film ce rulează în Cinema City AFI Cotroceni în perioada 13 decembrie 2019 – 8 martie 2020.

Noul restaurant Burger King din Bucureşti se va afla în zona dedicată restaurantelor din AFI Cotroceni şi va avea nu unul, ci două grătare (ceea ce da, înseamnă şi mai mulţi burgeri Whopper preparaţi pe oră), un spaţiu de servire generos, opţiunea de refill a băuturilor răcoritoare şi va fi deschis de luni până duminică în intervalul orar 09:00 – 23:00.

„Suntem foarte mândri de inaugurarea celui de-al doilea restaurant în România, moment ce reprezintă totodată şi o declaraţie ambiţioasă de a accelera creşterea noastră în regiune”, a declarat Alan Laughlin, Preşedinte Burger King AmRest. „De asemenea, suntem entuziasmaţi de ceea ce reprezintă acest nou restaurant pentru brand-ul nostru si suntem bucuroşi că le putem oferi fanilor Burger King din România un nou loc în care se pot bucura de savoarea faimosului Whopper. Suntem nerăbdători să deschidem noi restaurante, în timp ce avem în vedere creşterea brandului în regiune”, spune el.

AmRest şi Burger King continuă campania de recrutare în Bucureşti, cu oferte salariale ce pornesc de la 1.750 lei net (2.950 lei brut) pentru lucrătorii din restaurante şi 2.500 – 3.800 lei net (4.250 – 6.500 lei brut) pentru manageri. Printre beneficiile pe care le obţin toţi angajaţii Burger King se numără tichetele de masă, asigurarea medicală şi bonusurile adiţionale atractive.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: