Start la vacanţe. Încep zborurile charter spre Creta şi Rhodos în luna iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grecia va redeschide aeroporturile pentru zboruri internaţionale la 1 iulie, aşa că vor fi reluate şi cursele charter, cu plecări din Bucureşti şi Cluj-Napoca, având ca destinaţii insulele Creta şi Rhodos.

Paralela 45 anunţă că cursele săptămânale către Heraklion/Creta vor porni în data de 7 iulie din Bucureşti şi din Cluj-Napoca, Chania/Creta din 8 iulie şi Rhodos din 7 iulie, ambele din Bucureşti.

„Românii pot merge fără restricţii în Grecia, încă din 15 iunie, fie cu maşina, fie cu avionul la Salonic sau Atena. Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunţat că are în vedere ca după jumătatea lunii iunie să se renunţe la izolarea de 14 zile, obligatorie acum la întoarcerea în ţară.

În ceea ce priveşte vacanţele pe zboruri charter, dăm start călătoriilor începând din 7 iulie, în prima etapă spre insulele fără probleme”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45

Grecia a gestionat foarte bine pandemia, înregistrând circa 2.900 de cazuri confirmate în întreaga ţară. În insula Creta au fost în total 17 cazuri în toată această perioadă, iar în Rhodos, numai patru. Simptomele au fost moderate, iar toţi pacienţii s-au vindecat, anunţă autorităţile de la Atena.

Hotelurile din insule, dar şi de pe continent sunt pregătite să primească turişti, majoritatea din 15 iunie, cu respectarea măsurilor impuse de autorităţi pentru ca vacanţele să se desfăşoare într-un mod plăcut şi sigur.

„Informăm fiecare turist despre noile condiţii de călătorie cu avionul şi de cazare în Grecia. Am fost anunţaţi că aeronavele sunt dezinfectate înainte de fiecare cursă şi că atât echipajul, cât şi pasagerii trebuie să poarte mască de protecţie pe durata zborului.

Hotelurile din Grecia au primit de la guvern un set de măsuri de igienă şi partenerii noştri ne asigură că vor fi respectate cu stricteţe pentru ca fiecare turist să se simtă în siguranţă. Tot ce îşi doresc grecii acum este ca sezonul să decurgă normal. Şi noi vrem să avem turişti mulţumiţi”, precizează Alin Burcea, CEO Paralela 45. 

Turiştii care au avut planificate vacanţe pe zboruri charter în luna iunie pot reprograma sejururile fără taxe suplimentare, cu păstrarea reducerilor iniţiale de tip Early Booking.

Pentru turismul individual, cu maşina, peste 500 de unităţi hoteliere aflate în portofoliul Paralela 45 oferă cazare la tarife accesibile, unele de la 13 euro/persoană/noapte. Sunt situate atât în Grecia continentală: Halkidiki, Riviera Olimpului, Thrace, cât şi pe insule precum Thassos, Evia, Lefkada, Skyathos şi chiar Creta. 

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite