Schimbări importante la cardurile ING din 2021. Ce le-a spus banca clienţilor

0
0

ING şi-a informat clienţii cu privire la noile schimbări, inclusiv despre posibilitatea livrării cardurilor contra-cost la adresa indicată, chiar dacă aceasta nu este cea de domiciliul.

Carduri la uşa ta

Timpul şi siguranţa ta sunt importante pentru noi. De aceea, nu e nevoie să mai vii în ING Office ca să-ţi ridici noul card. Începând cu 1 martie 2021, punem noi cardurile în mişcare. Astfel, cardurile embosate ataşate ING Card Complet sau conturilor curente în EUR, atât cele nou emise cât şi cele reînnoite, vor fi livrate la adresa de corespondenţă sau o altă adresă pe care ne-o vei comunica. Preţul livrării este de 18 lei pentru fiecare card livrat.

Alte detalii:

• Livrarea cardurilor noi se efectuează prin curier în maximum 7 zile lucrătoare de la emitere.

• Pentru cardurile reînnoite, livrarea se face după ce vei selecta adresa de livrare.

Vei primi solicitare de la ING pentru a furniza această adresă, înainte de luna de expirare a cardului.

• Se vor reînnoi doar cardurile care au fost folosite pentru tranzacţii în ultimele 4 luni înainte de expirarea acestora.

Nu se aplică cardurilor de credit şi nici cardurilor de debit ataşate contului ING Elementar (contul de plăţi cu servicii de bază) sau conturilor economii pentru copii.

Carduri accesibile

Primul card ataşat contului tău ING Card Complet are în continuare un comision de administrare de 0 lei. Începând cu al doilea card emis pe numele tău, ataşat contului tău ING Card Complet se aplică un comision de administrare scăzut: de la 28 lei/an la 2 lei/lună. Această modificare intră în vigoare începând cu 1 martie 2021.

Carduri instant

Dacă ai nevoie de un card ataşat ING Card Complet sau Cont Curent în EUR şi eşti pe grabă, ai în continuare opţiunea de a primi pe loc un card neembosat în orice ING Office. Începând cu al doilea card emis pe numele tău, ataşat contului tău ING Card Complet sau ING Cont Curent in EUR se va aplica, în cazul în care optezi pentru emiterea instant a unui card, un comision de emitere de 20 lei. Această modificare intră în vigoare începând cu 1 martie 2021.

Titularul de cont poate deţine maxim 3 carduri de debit RON active şi 3 carduri de debit active în fiecare valută în care banca emite carduri. De asemenea, titularul de cont poate emite maxim 2 carduri suplimentare ataşate contului în RON şi maxim 2 carduri suplimentare ataşate conturilor în valută pentru care banca emite carduri.

Carduri sigure la cumpărături online

Cum ştii că eşti în siguranţă când faci cumpărături online? Te vei întâlni cu una dintre metodele de autorizare a plăţilor 3D Secure. Acestea variază în funcţie de tranzacţie, de comercianţi şi de legislaţia din ţara lor. Cu introducerea codului primit prin SMS eşti probabil deja obişnuit(ă), dar în curând va fi introdusă şi autorizarea direct din Home’Bank, sigură şi uşor de folosit.  

Limite ajustabile

Ai o situaţie specială şi ai nevoie să depui sau să retragi mai mulţi bani decât limita zilnică stabilită contractual (15.000 lei/zi)? Nu trebuie decât să faci o cerere de majorare limite numerar prin Home’Bank sau sunând în Call Center-ul ING şi să aştepţi aprobarea ei. Începând cu 14 ianuarie 2021, comisionul pentru majorarea limitei zilnice tranzacţii numerar este 25 lei pentru fiecare aprobare.

Carduri de debit cu încasări instant

Cardurile care permit încasări instant au noi limite maxime zilnice de încasare, în funcţie de tipul cardului. Documentul „Limite standard de utilizare a numerarului şi a cardurilor” a fost actualizat şi cuprinde noile limite.Ultima oră

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite