Nordis Group a vândut peste 550 de proprietăţi în acest an, în valoare de 53 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nordis Mamaia, Foto: Facebook
Nordis Mamaia, Foto: Facebook

Nordis Group, dezvoltator de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale premium din România, a înregistrat vânzări de 53 de milioane de euro în intervalul ianuarie – august 2021.

Potrivit reprezentanţilor companiei, peste 550 de unităţi, precum studiouri, apartamente cu două, trei şi patru camere au fost achiziţionate anul acesta. Cele mai multe vânzări au avut loc în luna august, în plin sezon estival, atunci când s-au vândut peste 200 de proprietăţi, tranmite News.ro. 

Sursa citattă menţionează că, cele peste 550 de proprietăţi achiziţionate fac parte din proiectele Nordis Mamaia, Sinaia, Braşov şi Nordis View.

Un procent de peste 50% dintre apartamente s-a vândut în ansamblul Nordis Mamaia atât în corpurile dezvoltate în prima etapă, cât şi în etapa a doua a proiectului.

În urma statisticilor referitoare la profilul clienţilor Nordis, peste 88% dintre cumpărători deţin şi alte investiţii în domeniul imobiliar. Totodată, o proporţie de 67% dintre aceştia sunt antreprenori sau manageri. 

Anul acesta, Nordis Group a lansat spre vânzare etapa a doua a proiectului Nordis Mamaia de cinci stele, care cuprinde 1.000 de apartamente rezidenţiale şi sală polivalentă cu 1.000 de locuri, cazino premium, zonă de promenadă, piscine exterioare, centru de recuperare medicală, spaţii comerciale şi food court.

În această vară, Nordis a demarat construcţia a două proiecte: Nordis Sinaia de 5 stele, foarte aproape de pârtia de schi, şi Nordis View de 5 stele, imobilul rezidenţial premium de pe Şoseaua Fabrica de Glucoză din Bucureşti. 

În luna octombrie a acestui an, Nordis Group va începe lucrările pentru ansamblul Nordis Braşov, proiectul hotelier şi rezidenţial de 5 stele care va fi dezvoltat pe Drumul Poienii.

În primăvară, Nordis Group anunţa că se aşteaptă să înregistreze vânzări de peste 100 de milioane de euro în acest an, după ce în primele patru luni ale acestui an a vândut deja unităţi din ansamblurile sale din Mamaia, Sinaia şi Braşov, în valoare de 21 milioane euro.

De-a lungul anilor, Nordis Group s-a dezvoltat de la stadiul de agenţie imobiliară la dezvoltator. Grupul de firme Nordis are capital 100% românesc şi este format din 7 entităţi: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel şi Nordis Property Management.

În urmă cu câteva luni, Vladimir Ciorbă, unul dintre acţionarii Nordis Mamaia a tramsnis: Proiectul NORDIS MAMAIA este unic în ţara noastră, nu doar pentru că va fi cel mai mare hotel de leisure din România şi din Europa, ci şi pentru că a fost adus superlativul absolut al luxului în piaţa imobiliară şi hotelieră. (…) Clienţii noştri au ales 5 stele NORDIS pentru apartamentele lor de vacanţă. Poate că un detaliu important a fost acela că a cumpăra un apartament în acest complex înseamnă nu doar o cheltuială, ci şi o sursă de venit.  Proprietarul poate cumpăra o cameră de hotel pe care apoi să o închirieze dezvoltatorului, care o va folosi în regim hotelier pentru turişti.”, a transmis

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite