Măşti de protecţie fără adaos comercial, vândute de doi mari retaileri de electrocasnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Masti de protectie

Măşti de protecţie fără adaos comercial sunt scoase la vânzare de doi mari retaileri din domeniul electrocasnicelor, au informat companiile, precizând că în luna mai vor primi un alt lot de 20 de milioane de bucâţi la preţuri şi mai mici.

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, scoate la vânzare, începând de azi, în cele 125 de magazine Altex şi Media Galaxy, dar şi online, circa 2 milioane de măşti de protecţie la preţul de 2,59 de lei bucata, fără adaos comercial. În circa o săptămână, prin intermediul site-ului altex.ro, s-au vândut aproximativ 3 milioane de măşti de protecţie. 

20 milioane de măşti la 1,5 lei/bucata, din luna mai

   

Altex România face eforturi continue să găsească echipamente de cea mai bună calitate, la cele mai bune preţuri, pe care să le pună la dispoziţia clienţilor săi, fără adaos comercial. Motiv pentru care, compania a comandat direct din fabricile din China alte circa 20 de milioane de măşti, care vor ajunge în România, în containere transportate pe apă (transportul este considerabil mai ieftin), în a doua jumătate al unii mai. Acestea vor ajunge pe piaţa din România, spre vânzare, prin intermediul Altex, la preţul de 1,5 lei bucata, fără adaos comercial, la finalul lunii mai, începutul lunii iunie.

„Preţurile vor începe să scadă treptat, atunci când volumul transporturilor de echipamente aduse cu vaporul în ţară va creşte semnificativ, în comparaţie cu cele care ajung în România cu avionul. Prin comparaţie, diferenţa de costuri de transport este semnificativă.

De asemenea, este de menţionat faptul că Altex face toate eforturile să reducă preţul către consumatorul final, deşi preţul de producţie în China, este în creştere. Până acum, compania a cumpărat măşti de la intermediari şi din importuri proprii aduse cu avionul, ale căror costuri de transport sunt semnificativ ridicate. De curând, am reuşit să plasăm comenzi pentru încă 20 de milioane de măşti cu standard FFP2, direct la fabricile din China. 

Acestea vor ajunge în România în a doua jumătate lunii mai, transportate pe vapor, în containere. Preţul de vânzare va fi de 1,5 lei bucata, fără adaos comercial. Facem tot posibilul să răspundem ambelor nevoi: cea care ţine de urgenţă, şi cea legată de preţ. Vom avea grijă să existe un mix permanent între cele două necesităţi”, a declarat Dan Ostahie, fondator şi CEO ALTEX România.

   

Programul celor 125 de magazine din toată ţara poate fi consultat pe altex.ro, la secţiunea, Magazine.

Măsurile de protecţie luate în magazine

ALTEX România a aplicat o serie de măsuri care să prevină riscul de îmbolnăvire cu COVID-19, atât a angajaţilor cât şi a clienţilor care vin zilnic în magazinele Altex din toată ţara. Măsurile se aplică şi în cazul salariaţilor din depozite şi din centrul logistic aflat în comuna Dragomireşti- Vale (judeţul Ilfov).

Astfel, toate cele 125 de magazine Altex şi Media Galaxy din Capitală şi din ţară sunt dezinfectate şi igienizate integral, o dată la 48 de ore, folosind o tehnologie nouă, foarte eficientă. 

Starea de sănătate a personalului este monitorizată zilnic. Angajaţii controlează temperatura fiecărui client care intră în magazin.

Atât clienţii cât şi personalul au la dispoziţie produse pentru dezinfectarea mâinilor şi hainelor. 

De asemenea, toţi vânzătorii şi consultanţii de vânzări din magazinele Altex şi Media Galaxy sunt echipaţi cu măşti de protecţie şi mănuşi de unică folosinţă. 

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite