Lidl deschide două noi magazine. Inaugurarea, marcată de reduceri substanţiale. Unde se află

0
Publicat:
Ultima actualizare:
lidl

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea a două magazine, a căror inaugurare va avea loc joi, 21 februarie.

Cele două magazine vor fi deschise în Calafat, jud. Dolj şi Carei, jud. Satu Mare, pe data de 21 februarie. Noua unitate din Carei, prima din oraş, este situată pe Str. Mihai Viteazul, Nr. 36 – 40, iar cea din Calafat pe Bulevardul de Centură, Nr. 1. Odată cu inaugurarea fiecărei unităţi, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Procesul de execuţie a noilor magazine se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecţie a mediului. Astfel, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluţii şi tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficienţă energetică.

De exemplu, atât în magazinul din Calafat, cât şi în cel din Carei, sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenţă şi sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalaţiile de ventilaţie. 

Fiecare magazin are o suprafaţă de vânzare de peste 1.300 m², unitatea din Calafat dispunând de aproximativ 130 de locuri de parcare, iar cea din Carei de 120. Orarul de funcţionare pentru magazinul din Carei va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 şi 22:00, iar duminică între 08:00 şi 20:00, iar pentru unitatea din Calafat, de luni până sâmbătă, între 8:00 şi 21:00, iar duminică între 8:00 şi 19:00.

Deschiderea noilor magazine îi aşteaptă pe clienţi cu promoţii şi acţiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar şi la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri şi altele. 

Inaugurarea unităţilor din Calafat şi Carei continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţea fiind produse în România. 

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piaţa de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 30 de ţări din întreaga lume şi în prezent operează aproximativ 10.500 de magazine şi peste 150 de centre logistice în 29 de ţări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajaţi, dintre care peste 5.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 220 de magazine şi 4 centre logistice. Dinamismul din activităţile de zi cu zi, rezultatele durabile şi corectitudinea în cooperarea profesională construiesc mediul de lucru pentru Lidl ca angajator, peste tot pe Glob.

EconomiePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite