Imobilele ar putea fi cumpărate cu criptomonede şi în România. Re/Max a încheiat un parteneriat cu Tradesilvania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
criptomonede- bitcoin-ethereum-litecoin-xrp-crypto.jpg

RE/MAX România a încheiat un parteneriat cu Tradesilvania, prin care îşi propune să ofere clienţilor posibilitatea de a realiza tranzacţii imobiliare sigure cu active digitale,  tendinţă care se regăseşte şi în alte pieţe unde activează RE/MAX.

„Tot mai mulţi vânzători şi dezvoltatori imobiliari din ţările vestice, şi chiar din România, acceptă plata în criptomonede, tendinţă care se află pe un trend ascendent de o bună perioadă. Peste câţiva ani, tranzacţiile cu active digitale nu vor mai fi deloc exotice, drept urmare trebuie să ne pregătim din timp pentru noua normalitate a viitorului. Parteneriatul cu Tradesilvania vine, aşadar, ca o continuare a strategiei noastre de dezvoltare şi deschide o nouă cale modernă de tranzacţionare, sigură şi eficientă pentru clienţii noştri”, a declarat Răzvan Cuc, Preşedinte RE/MAX România. 

RE/MAX România a avut în ultima perioadă solicitări şi chiar tranzacţii încheiate cu crypto, însă printr-un proces destul de lung şi anevoios. După o atentă analiză a funcţionalităţilor platformelor de investiţii şi custodie a activelor digitale, raportat la securitate, protecţie a bunurilor digitale, factori juridici, administrativi şi de reglementare, RE/MAX România a ales soluţiile Tradesilvania, pentru a furniza clienţilor şi investitorilor cele mai bune servicii pe acest segment. 

Misiunea Tradesilvania este de a oferi o experienţă simplificată şi transparentă, care îi include în mod activ pe clienţi în proces, realizând cadrul de reglementare legală şi asigurând calitatea interacţiunii acestora cu RE/MAX. 

„Suntem bucuroşi că putem duce mai departe misiunea Tradesilvania prin intermediul unui nou partener de excepţie precum RE/MAX, să creştem şi să explorăm potenţialul activelor digitale împreună. Totodată, aşteptăm cu încântare rezultatele directe ale acestei colaborări, care se vor reflecta cu precădere în experienţele clienţilor finali, investitorii RE/MAX”, a declarat Ciprian Dobrescu, co-fondator Tradesilvania.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite